Παράφρονες θέλουν να αιματοκυλίσουν την υφήλιο!
Στρατηγός του ΝΑΤΟ: Η Δύση έχει μόνο ενάμιση χρόνο για να προετοιμαστεί για πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα!!
Ο Ανώτατος Διοικητής Ευρώπης (SACEUR), Στρατηγός Άλεξους Γκρίνκιβιτς, προειδοποίησε ότι το 2027, είναι πιθανή μια ταυτόχρονη επίθεση από την Ρωσία στην Ευρώπη, και από την Κίνα στην Ταϊβάν. «Η Δύση πρέπει να είναι έτοιμη»!!
«Θα χρειαστούμε τα πάντα, όπλα, πυρομαχικά, εξοπλισμό», είπε κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους της… αμυντικής βιομηχανίας!
Σύμφωνα με την BILD, η γερμανική κυβέρνηση φοβάται σοβαρά ότι ο Πούτιν μπορεί να χτυπήσει μία από τις χώρες του ανατολικού μπλοκ του ΝΑΤΟ ακόμη και πριν από το 2029, τη χρονιά δηλαδή που η ΕΕ ελπίζει να ολοκληρώσει τις αμυντικές της προετοιμασίες.
Ο Γκρίνκιβιτς ανακοίνωσε επίσης επείγουσες συνομιλίες με την στρατιωτική ηγεσία του ΝΑΤΟ για να συζητηθεί η βοήθεια προς την Ουκρανία, ειδικά στην αεράμυνα. «Δεν θα πω στους Ρώσους πόση και τι θα παραδώσουμε. Αλλά οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη».
Πουλάνε τρόμο και εισπράττουν δισεκατομμύρια…


Αυτό ακριβός συμβαίνει.
Πουλάνε τρόμο και εισπράττουν δισεκατομμύρια…
για να κάνουν την America Grate Again.
ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΓΑΛΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΡΙΖΙΚΑ ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΛΗΣΠΟΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ
ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (ΔΥΣΤΙΧΩς ΜΟΝΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ) ΕΠΙ ΚΟΡΜΠΑΤΟΦ ΟΤΙ Η ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΙΝΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΩΡΕΥΑΝ ΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ
ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ (ΛΟΓΩ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ) ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ,
ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.. ΤΙΠΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΠΕΚΤΙΝΟΤΑΝ. ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΠΛΑ
Σκ@τά στα μούτρα του! Είναι γελοία η άποψη ότι ο Πούτιν θα επιτεθεί στην Ευρώπη. Όχο πως ο Πούτιν είναι καλός και ι άλλοι κακοί. Σκ@τα και στα δικά του μούτρα. Απλώς ξέρει πολύ καλά πως δεν έχει πιθανότητες να νικήσει. Όλα γίνονται για να προοετοιμάσουν το κλίμα για ένα μελλοντικό ολοκαύτωμα στην Εγγύς Ανατολή και μετά, σ’ όλη την ανθρωπότητα. Είναι ένα αρχαίο σι ωνι στικο σχέδιο που παραδίδεται από γενιά σε γενιά με σκοπό να φθάσει στην αποκορύφωση όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή.
Στις 11/9 /2001 ξεκίνησε μια περίοδος πολέμων που με την πάροδο του χρόνου θα γίνονται όλο και πιο βίαιοι και πιο τρομακτικοί και προς το τέλος του 21ου αιώνα το αποκορύφωμα θα είναι ο καλά και προσεκτικά προετοιμασμένος ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ στον οποίον πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν “επειδή έπεσε εκ του ουρανού Άψινθος και πολλοί άνθρωποι επικράνθησαν” Αποκάλυψη Η’, 10
Τα γερακια του πολεμου εχουν γινη πολυ επικηνδινα και προσπαθουν να κανουν τον τριτο παγκοσμιο πολεμο .Εχουν χαση τη λογικη τους.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ .
ειναι τελειως γελοιοι κατι τυποι σαν αυτον με αρωστες εμονες αυτοι ειναι που στην πραγματικοτητα θελουν να αιματοκυλισουν την ανθρωποτητα και οχι οι κινεζοι και οι ρωσοι
Ενας κλασικός μαλάκας πολεμοκάπηλος Αμερικάνος. Για το τι κάνει και που το πάει το Ισραήλ κουβέντα