ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
ΔΙΑΦΟΡΑ

23χρονο παλικαρακι βρεθηκε νεκρος μεσα στα αιματα στο αυτοκινητο του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Βγαλμένο από ταινία τρόμου έμοιαζε το σκηνικό με το οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι οι άνδρες της ΕΛΑΣ, όταν μπήκαν στο διαμέρισμα ενός νεαρού στην Πάρο, αφού τον εντόπισαν σε «λίμνη» αίματος. Ο 23χρονος, που έμενε στο νησί με σκοπό να δουλέψει την σεζόν, ήταν νεκρός, με σοβαρά τραύματα στο σώμα, πιθανόν από αιχμηρό αντικείμενο.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Κυριακής, όταν οι ιδιοκτήτες της κατοικίας στην οποία φιλοξενούνταν ο 23χρονος μπήκαν στο δωμάτιο και εντόπισαν το άψυχο σώμα του.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, ενώ ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πάρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αρχές προχώρησαν σε επιτόπια αυτοψία, ενώ έχει ήδη διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου.

Μυστήριο γύρω από τις συνθήκες του θανάτου

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, χωρίς προς το παρόν να έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο. Αν και εξετάζεται το σενάριο της αυτοχειρίας, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, γεγονός που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε καταθέσεις μαρτύρων και εξετάζουν πιθανές ενδείξεις παραβίασης στον χώρο, αλλά και το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος έμενε μόνος του στο δωμάτιο που του είχε παραχωρηθεί από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης όπου εργαζόταν.

Η οικογένεια του άτυχου νεαρού, που κατάγεται από τη Νέα Κίο Αργολίδας, απορρίπτει κατηγορηματικά το σενάριο της αυτοχειρίας και κάνει λόγο για δολοφονία, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προς το παρόν επίσημα στοιχεία που να τεκμηριώνουν έναν τέτοιο ισχυρισμό.

Η είδηση του θανάτου του 23χρονου έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη τόσο στην Πάρο όσο και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νέα Κίο. Φίλοι και συγγενείς έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμού, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσουν τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Μία απάντηση στο “23χρονο παλικαρακι βρεθηκε νεκρος μεσα στα αιματα στο αυτοκινητο του”

  1. “βρεθηκε νεκρος μεσα στα αιματα στο αυτοκινητο του”

    “μπήκαν στο δωμάτιο και εντόπισαν το άψυχο σώμα του”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *