ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός ταξί λήστεψε με μαχαίρι δύο Γάλλους τουρίστες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με τις χειρότερες εντυπώσεις θα φύγουν από την Ελλάδα δύο Γάλλοι που ήρθαν για να περάσουν τις διακοπές τους, χαλαρώνοντας και περνώντας ωραίες στιγμές.

Οι δύο τουρίστες, 30 και 26 ετών αντίστοιχα πήγαν στην αστυνομία προκειμένου να καταγγείλουν ένα οδηγό ταξί ο οποίος τους επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα μαχαίρι και τους κατέκλεψε!

Τι είπαν οι Γάλλοι

Πιο συγκεκριμένα, είπαν πως πήραν ταξί από τον Πειραιά για να πάνε στο ξενοδοχείο τους στην περιοχή της Ομόνοιας.

Η διαδρομή κύλησε κανονικά αλλά όταν κατέβηκαν, στη συμβολή των οδών Μιαούλη και Παπανικολή, δέχθηκαν επίθεση και απειλή με μαχαίρι από τον ταξιτζή ενώ στη συνέχεια ο ίδιος τους άρπαξε 800 ευρώ και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ο 30χρονος στο πρόσωπο, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

Το περιστατικό ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *