Γενέθλια για τον Σταύρο Σβηγκο με την σύντροφο του και πρωταγωνίστρια του Grand Hotel, Γιολάντα Καλογεροπούλου και τα δύο τους παιδιά

Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Τα γενέθλια του γιόρτασε ο Σταύρος Σβήγκος με την πιο όμορφη παρέα. Για τα 40ά του γενέθλια βρέθηκε ο ηθοποιός στην Αντίπαρο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά, και από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείψει η επί έναν χρόνο σύντροφός του, Γιολάντα Καλογεροπούλου.
Παρέα τους, όμως, ήταν και ο γιος του ηθοποιού, Άγγελος, καθώς και η κόρη της ηθοποιού, Ηλέκτρα. Από τα στιγμιότυπα που μοιράζεται ο Σταύρος Σβήγκος με τους διαδικτυακούς του φίλου, όλα δείχνουν πως οι τέσσερις τους έχουν γίνει μία δεμένη ομάδα.
Περνάνε καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω
«Βγάζω γλώσσα στα σαράντα , και γίνομαι ξανά τριάντα», έγραψε με χιουμοριστική διάθεση στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες.