Διάβασα πολλές κριτικές για την πιθανή ολική επαναφορά Τσίπρα. Δίκαιες ή άδικες.
Υπάρχει όμως μία κατηγορία που του αποδίδουν πολλοί, η οποία δείχνει πόσο ευθυνόφοβος είναι αυτός ο λαός: «Αυτός μάς φόρτωσε τον Κούλη!».
Όχι, παιδιά. Ο Τσίπρας σάς ενημέρωσε για το τι σημαίνει ψήφος στον Μητσοτάκη. Και σας ενημέρωσε αναλυτικά.
Αυτή η μαφία που φορτώσατε στη χώρα είναι δική σας επιλογή. Είναι η δύναμη της ψήφου που τη χαρίσατε για ένα pass ή που την αποποιηθήκατε πηγαίνοντας για μπάνιο τη μέρα των εκλογών.
Ο ελληνικός λαός είναι -κατά πλειοψηφία- κακομαθημένος. Ένας «λαός – παιδί», όπως έχει χαρακτηριστεί. Ψηφίζει χωρίς μυαλό και μετά ψάχνει ένα εξιλαστήριο θύμα να του φορτώσει την ανοησία του.
Κατηγορήστε τον Τσίπρα για ό,τι θέλετε. Και για το προπατορικό αμάρτημα. Όμως τον Μητσοτάκη στη χώρα τον φέρατε ΕΣΕΙΣ. Είχατε να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν άνθρωπο που -με λάθη- έβγαλε τη χώρα από τη χρεοκοπία και στον γόνο της πιο διεφθαρμένης πολιτικής οικογένειας στην Ιστορία της χώρας.
Επιλέξατε τον δεύτερο.
Και τον ξαναεπιλέξατε δύο μήνες μετά το κυβερνητικο έγκλημα των Τεμπών!
Κοιτάξτε τον καθρέφτη σας λοιπόν και πείτε: «Αυτός μας φόρεσε τον Κούλη». Είναι μία καλή αρχή.

Μεγάλες αλήθειες δυστυχώς.Αλλά ο λαός ξεχνάει και βολεύεται.
ο ΧΟΥΝΤΟΘΡΕΜΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. παψτε επιτελους να αβανταρετε τον ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ κυριε συντακτη του πονηματος
Αχ μωρέ ο Μωραίτης που παριστάνει τον κοινωνικό κατήγορο.
Ακουσε γλείφτη του συριζαίου ΟΝΝΕΔίτη.
Πρώτον. Ο Συριζα του Κασελάκη όταν έγινε ψηφοφορία για τον γάμο των λοατκι και μπορούσε να ρίξει τον Μητσοτάκη επειδή έχανε τη δεδηλωμένη λόγω 50 βουλευτών της ΝΔ που δεν ψήφισαν το νόμο, ο Συριζα τον στήριξε. Οι μόνοι που έχουν κρατήσει τον Μητσοτάκη στην εξουσία είστε εσείς, η νέα αριστερά η πλέυση και το πασοκ. Οπότε άσε τα σαπια.
Δεύτερον, ο πολίτης είναι ελεύθερος να ψηφίσει ό,τι γουστάρει αλλά ο πολιτικός δεν μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Ο πολίτης δεν ψήφισε τον Τσίπρα για να δώσει το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς. Ούτε τον ψήφισε για να φέρει μνημονιο. Ούτε τον ψήφισε για να βγαίνει ο Τσίπρας και να ξεπλένει τον Βενιζέλο και τον Αδωνι για τη Νοβαρτις. Τον ψήφισε για να καθαρίσει τη χώρα. Οταν λοιπον βλέπει πως ο Τσιπρας είναι ένα ιδεοληπτικο μέλος φράξιας αριστερών συνοικιακού καφενείου τότε θα αλλάξει την ψήφο του. Αν ο Τσίπρας δεν έκανε τις ανοησίες που έκανε θα κυβερνούσε ακόμα. Ο Μητσοτάκης είναι ο χειρότερος όλων, αλλά στην ψήφο του κόσμου δεν έχεις δικαίωμα ούτε για κρίση. Εκτός αν είσαι φασιστόμουτρο. Τρέχα τώρα με τον Πατέλη και τον Σκέρτσο να διασκεδάσεις που κρατήσατε όρθιο τον Μητσοτάκη για 100 τρύπες και στο έγκλημα των Τεμπών οι βουλευτές σας γελούσαν σε κάθε αναφορά για το ξυλόλιο. Καραγκιόζη που έχεις και μούτρα να μιλάς.