Με όλους τους τρόπους και σε όλο το Αιγαίο, η Τουρκία βρίσκει τρόπους να αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία και να προκαλεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο στόλος των αλιευτικών της, ο οποίος ανενόχλητος σαρώνει τα ελληνικά χωρικά ύδατα, προκαλώντας αγανάκτηση, οργή και απελπισία στους Έλληνες ψαράδες.
Οι τουρκικές μηχανότρατες και ανεμότρατες προκαλούν τεράστια προβλήματα κοντά στις ελληνικές ακτές, χωρίς κανένας να τις ενοχλεί και να ασχολείται σοβαρά με το πολύ σημαντικό αυτό ζήτημα.
Το OPEN μετέδωσε ένα βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η τακτική των αλιευτικών της Τουρκίας, με ένα τουρκικό σκάφος να πλέει πολύ κοντά στο Αγαθονήσι.
Η ένταση κλιμακώνεται όλο και περισσότερο όσο περνά ο καιρός, καθώς ο στόλος των αλιευτικών εκ Τουρκίας, ο οποίος μετρά πολλές φορές 30 και 40 σκάφη, εμφανίζεται και προκαλεί σε καθημερινή βάση σε βόρειο και νότιο Αιγαίο, ενώ φτάνει ακόμα και στις Κυκλάδες.
Πώς γίνεται η λεηλασία των ελληνικών θαλασσών από τον τουρκικό στόλο των αλιευτικών
Στον ακήρυχτο αυτό πόλεμο, οι Τούρκοι ψαράδες χρησιμοποιούν διάφορες πρακτικές για τη λεηλασία των ελληνικών θαλασσών:
καταστρέφουν δίχτυα,
ρημάζουν παραγάδια,
κάνουν υπεραλίευση,
καταστρέφουν τον βυθό,
παρακολουθούν το ελληνικό Λιμενικό,
προκαλούν συνεχώς.
Στόλος τουρκικών αλιευτικών
Video capture OPEN
Ετοιμάζεται ελληνικό διάβημα
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η ελληνική πλευρά ετοιμάζει διάβημα διαμαρτυρίας προς την Άγκυρα για τις προκλήσεις και τη συμπεριφορά των Τούρκων ψαράδων, οι οποίοι παραβιάζουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Επίσης, ένα «μητρώο παραβατών» φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί από τη χώρα μας και έχει αποσταλεί στις ευρωπαϊκές Αρχές.

Τους χαζους παντα τους εκμεταλλευονται ,ειναι νομος της φυσης
ΌΧΙ Κύριοι.
Ούτε ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΗ ΥΠΆΡΧΕΙ.
Ούτε καί ΛΕΗΛΑΣΊΑ τής Θάλασσας.
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Με τά ΓΙΟΥΣΟΎΦΑΚΙΑ τού Ερντογάν, τά ΠΑΡΑΧΩΡιΣΑΝ ΌΛΑ στους Τούρκους.
Αν Έκαναν όι Τούρκοι αυτά πού Λέτε, τότε Εάν Υπήρχε Ελληνική κυβέρνηση έπρεπε νά τά βυθίσει.
Αλλά οπώς ξέρουμε δεν Υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση Αλλά μία ΣΥΜΜΟΡΊΑ πού ΛΕΗΛΑΤΕΙ τήν ΕΛΛΆΔΑ , τούς ΈΛΛΗΝΕΣ καί τήν Ε.Ε.
Η ΠΛΆΚΑ είναι ότι όλες οι ΑΡΧΈΣ Δηλαδή “”δικαστές “”” “””εισαγγελεις”” “” Στρατηγοί ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ( ;;;;;;;;;; ) Στρατού, ΣΤΡΑΤΗΓΟΊ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ. ((;;;;;;;;;; )””” αστυνομίας ,
ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ( Αυτοί που έκαψαν τό ΜΆΤΙ για νά βγεί ο μιζοτακης ) τής
ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ. (;;;;;;;;;;;; ) Πυροσβεστικής καί όποιας άλλης ΑΡΧΉΣ , ΣΤΕΛΕΧΟΙ ή ΜΈΛΗ ή ΟΠΑΔΟΊ, τής ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉΣ ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ,
Όμως ΈΡΧΕΤΑΙ καί ΌΛΟΙ αυτοί οι ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ θά φορέσουν τά ΡΙΓΈ ΚΟΥΣΤΟΎΜΙΑ
καί βέβαια όταν λέμε ΙΣΌΒΙΑ εννοούμε ΙΣΌΒΙΑ.
Συμφωνω και συνυπογραφω αυτα που λες.
Για τα ριγε κουστουμια και τα ισοβια ομως μην νομιζεις οτι ειναι ευκολο…!!!
Η λύση είναι απλή !!
Συλλήψεις των πληρωμάτων και ταυτόχρονα οριστικές και αμετάκλητες κατασχέσεις των σκαφών αυτών για πλειστηριασμό ή καταστροφή για ανακυκλώσιμα υλικά.