28/07/2021

Πρόκληση για την κοινωνία η τοποθέτηση του κυρίου Ράπανου στο υπουργείο οικονομικών.

Array

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2020/08/deukalion23_6.jpgΠολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν το παρελθόν του κυρίου Ράπανου, που έχει διατελέσει σε λαμπρές θέσεις.

Ένας άνθρωπος με θέσεις κλειδιά στην διακυβέρνηση Σημίτη, αφού διατέλεσε πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών την σκοτεινή εποχή 2000 – 2004. Προφανώς ούτε αυτός γνώριζε κάτι για τα Swaps των Σημίτη – Παπακωνσταντίνου – Goldman Sachs, υπόθεση για την οποία η εταιρεία έχει μηνυθεί διεθνώς.

Ο κύριος Ράπανος έχει διατελέσει επίσης πρόεδρος του ΔΣ του …ΟΤΕ, ποιά περίοδο νομίζετε; Το 1998 – 2000!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Ο κύριος Ράπανος έχει διατελέσει σε μία ακόμα θέση κλειδί. Στην Κτηματική τράπεζα! Ως υποδιοικητής και διοικητής την περίοδο 1995 – 1998.

Μιλάμε για πραγματικά νέο αίμα στην δημόσια διοίκηση, στο πιο νευραλγικό υπουργείο.

Ένας άνθρωπος των τραπεζών, θα σώσει την Εθνική οικονομία.

Την ίδια στιγμή που τρέχει το ομιχλώδες  θέμα της ανακεφαλαιοποίησης, την ίδια στιγμή που είναι ξεκάθαρο γιατί γονάτισε η Ελληνική οικονομία. Προ και μετά μνημονίου.

Να θεωρήσουμε ότι ο κύριος Ράπανος θα αναλάβει να διερευνήσει και τις τρομερές καταγγελίες του Ρόιτερς για τον κύριο Σάλλα και τον κύριο Βγενόπουλο, καταγγελίες που έγιναν γαργάρα από τα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε”;

Εάν κάποιοι θεωρούν ότι ο κύριος Ράπανος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση, ίσως οι εκλογές να είναι πλέον ένας …ακατάλληλος θεσμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ