ΠΕΜΠΤΗ, 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μόλις υπέγραψε μια νέα γιγαντιαία συμφωνία ελεύθερου εμπορίου που θα αποτελειώσει την ευρωπαική γεωργία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τετέλεσται => 🙈🇪🇺🙈 📌 Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μόλις υπέγραψε μια νέα γιγαντιαία συμφωνία ελεύθερου εμπορίου που θα αποτελειώσει την ευρωπαική γεωργία και τις τελευταίες θέσεις εργασίας που έχουν απομείνει στις ευρωπαικές βιομηχανίες. Η συμφωνία αυτή τη φορά είναι με την Ινδονησία.

🔴 Σύμφωνα με αυτή τη συμφωνία, το 80% των ινδονησιακών προϊόντων που εξάγονται στην ΕΕ θα επωφεληθούν από μηδενικούς δασμούς!

🔴Αυτό θα ωφελήσει κυρίως τα βασικά ινδονησιακά προϊόντα, όπως τα υποδήματα, ότι έχει να κάνει με την υφαντουργία, τα αλιευτικά προϊόντα και φυσικά το καρκινογόνο φοινικέλαιο!

🔴Η συμφωνία αυτή θα προκαλέσει επιπλέον, σύμφωνα με ειδικούς, «μια επιτάχυνση της αποψίλωσης των δασών» στην Ινδονησία.

🔴Το εμπόριο είναι «αποκλειστική αρμοδιότητα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κάνει ό,τι θέλει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *