🇩🇪 Στα Τάρταρα ο ελεεινός καγκελάριος Merz
Στη Γερμανία, ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς αντιμετωπίζει μια ιστορική κατάρρευση της δημοτικότητάς του.
Σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση του INSA, το 65% των Γερμανών είναι δυσαρεστημένοι με την ηγεσία του, ενώ μόνο το 23% εξακολουθεί να τον υποστηρίζει. Δηλαδή πτώση 20 μονάδων σε μόλις τέσσερις μήνες.
🇬🇧 Η δημοτικότητα του διεστραμμένου Starmer έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ κατέγραψε τη χειρότερη βαθμολογία αποδοχής που έχει μετρηθεί ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ή νέα δημοσκόπηση της Ipsos δείχνει ότι μόνο το 13% των Βρετανών εγκρίνει την πρωθυπουργία του, ενώ το 79% την αποδοκιμάζει, ήτοι η χαμηλότερη στην ιστορία των βρετανικών δημοσκοπήσεων.
🇬🇧 Εξέγερση των Εργατικών: Τα μέλη του ίδιου του του κόμματος στρέφονται εναντίον του Starmer
Μέσα στο κόμμα του, το 53% των μελών των Εργατικών θέλουν τώρα την απομάκρυνση του Στάρμερ πριν από τις επόμενες εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Survation.



Τα καθαρματα, βρισκουν τροπους να ζημιωσουν τις χωρες τους και τους συμμαχους τους παντα για οικονομικα συμφεροντα.Οσοι ξεχνουν ας διαβασουν ποιες χωρες δημιουργησαν τους δυο παγκοσμιους πολεμους,Γερμανια ,Αγγλια, Γαλλια και μην βαζεται ως αιτιο την Ουκρανια,διοτι για την συμμαχο τους Κυπρο το 74 εκαναν μπιλμεμ,τουμπεκι ψιλοκομμενο.Ρε ραγιαδες συνελληνες θα ξυπνησετε καμμια φορα ;