ΤΕΤΑΡΤΗ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Στάρμερ κατέθεσε «δέσμευση» χορήγησης στην Ουκρανία πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς, αλλά… «μεσομακροπρόθεσμα»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο κόσμος απορεί για το πως και μέχρι το πότε Πρωθυπουργοί θα (εκτοξεύουν) καταθέτουν, εν δηλώσει, αοριστίες επί επίκαιρων λαοοκτόνων συγκρούσεων

Ο λόγος για τον παραπαίοντα Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου.
Δηλαδή της Αγγλίας, σε μια εποχή που όπου ότι εκλογές λαϊκής βούλησης διεξάγονται στη χώρα του, έρχεται τελευταίος!

Ο Στάρμερ λοιπόν μετά το τέλος των συζητήσεων που είχε με τον πολύπαθο της Ουκρανίας Ζελένσκι, κατέθεσε «δέσμευση» χορήγησης στην Ουκρανία πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς, αλλά… «μεσομακροπρόθεσμα» !

Δηλαδή ποτέ!

Ποτέ, αφού ο συγκεκριμένος ηγέτης, σύμφωνα με αποτελέσματα, και για όποιου τυχόντος λόγου, λαϊκών εκλογών, αλλά και δημοσκοπήσεων, έρχεται… «φευγάτος».

Που το λέει ο ίδιος ο λαός πως σήμερα είναι αύριο δεν είναι! Και ο Ζελένσκι ακούγοντας τον, προβληματικά χαμογελούσε. Τι άλλο να κάνει, απο το να συνεχίσει να παίρνει τις από Δύση ρούγες για βοήθεια, και το φιλαράκι του ο Ερντογάν τις ρούγες των πετρελαιοπαραγωγών για μετρητά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *