Με αίμα «βάφτηκε» η παραδοσιακή τοπική γιορτή καστάνου στο χωριό Έλος στην Κίσσαμο Χανίων, στην Κρήτη
Ένας 50χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν ένας από τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος του.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το τοπικό Μέσο neakriti.gr, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, Κυριακή 26/10, όταν ένας άνδρας πλησίασε τον κτηνοτρόφο, έβγαλε πυροβόλο όπλο και άνοιξε πυρ μπροστά στα έντρομα βλέμματα των υπόλοιπων παρευρισκόμενων.
Τον σκότωσε με τρεις σφαίρες στην καρδιά
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης εκτέλεσε εν ψυχρώ τον κτηνοτρόφο με τρεις σφαίρες στην καρδιά. Ο «πιστολέρο» έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο παλαιών οικογενειακών διαφορών.
Όταν δέχθηκε τα πυρά, το θύμα βρισκόταν στην πίστα, ανάμεσα σε πολύ κόσμο που χόρευε αμέριμνος. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισσάμου, το οποίο παρέλαβε αιμόφυρτο τον βαριά τραυματισμένο άνδρα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 50χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
