300 νέα δέντρα στο Λυκαβηττο – 8.000 σε όλη την Αθήνα

Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Εθελοντικές δεντροφυτεύσεις στο λόφο του Λυκαβηττού
Με δύο εθελοντικές δεντροφυτεύσεις στο λόφο του Λυκαβηττού ολοκληρώθηκαν οι περιβαλλοντικές δράσεις του Οκτωβρίου από το Δήμο Αθηναίων. Σε συνεργασία με τη We4all, φυτεύτηκαν συνολικά 300 νέα δέντρα.

Με τη συμβολή του Γιώργου Π. Αποστολόπουλου
Η πρώτη δράση έγινε με προσφορά 150 δέντρων από το Praktiker και η δεύτερη με 150 δέντρα απο την Credia Bank.

Με τις δυναμικές αυτές προσπάθειες, οι φυτεύσεις στην Αθήνα από την 01-01-2024 ξεπέρασαν ήδη τις 8.000 ενισχύοντας σημαντικά το οξυγόνο της πόλης
Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γιώργος Αποστολόπουλος,
«Ενώνουμε υπερκομματικά όλες τις δυνάμεις της Αθήνας ώστε η πόλη να γίνει πράσινη, βιώσιμη και ανθεκτική. Η σύμπραξη Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στα πλαίσια του εθελοντισμού μπορεί να δημιουργήσει θαύματα. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας».
