Ισλαμοφασίστες ετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι σουηδικές αρχές ανακοίνωσαν ότι απέτρεψαν αυτό που θα μπορούσε να ήταν μια μεγάλη ισλαμιστική επίθεση στην καρδιά της Στοκχόλμης

Συνελήφθη ένας 18χρονος υποστηρικτής του ISIS, ο οποίος φέρεται να είχε εμπλακεί στον σχεδιασμό της επίθεσης.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο ύποπτος είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες του για τρομοκρατική ενέργεια και η αστυνομία επενέβη πριν το σχέδιο ξετυλιχθεί.

Μια συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, όπου οι αξιωματούχοι αναμένεται να δώσουν λεπτομέρειες για το πόσο κοντά έφτασε η επίθεση στην πραγματοποίησή της.

Η Σουηδία έχει ενισχύσει τα μέτρα ασφάλειάς της εδώ και μήνες και τελικά εντόπισε την απειλή πριν αυτή γίνει πρωτοσέλιδο… αυτή τη φορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ