Έφυγε από τη ο 22χρονος που κατάπιε αμάσητο ολόκληρο μπέργκερ ενώ ήταν με φίλους του στο Κορωπί, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι αεραγωγοί του
Ο νεαρός έχασε τη μάχη που έδινε εδώ και 8 ημέρες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Υπενθυμίζεται ότι ενώ αρχικά είχε θεωρηθεί ότι το αδιανόητο περιστατικό έγινε στο πλαίσιο επικίνδυνου viral challenge, ο πατέρας του 22χρονου είχε πει πως δεν επρόκειτο για κάτι τέτοιο, κάνοντας ταυτόχρονα έκκληση να μην κατηγορηθούν οι φίλοι του.
Όπως είχε δηλώσει φίλος του νεαρού, ήταν κάτι που ο 22χρονος και η παρέα του είχαν ξανακάνει για πλάκα
Μάλιστα, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές, ο φίλος του είχε δηλώσει ότι αρχικά δεν είχαν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και περίμεναν να το φτύσει. Όταν το συνειδητοποίησαν έτρεξαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν αργά.
Όπως είχε αναφερθεί ο 22χρονος έμεινε για 3 λεπτά χωρίς οξυγόνο, με αποτέλεσμα ζωτικά του όργανα να πάθουν μη αναστρέψιμη βλάβη.
