ΚΥΡΙΑΚΗ, 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΔΙΑΦΟΡΑ

Το συγκινητικό μήνυμα που στέλνει ο Γιάννης Παπαστεφανάκης μετά την τραγωδία με τους 7 νεκρούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ θέλησε να στείλει ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, μετά την τραγωδία με τους 7 νεκρούς στο τροχαίο δυστύχημα της Ρουμανίας

Ο μικρός Γιαννάκης, που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει την αγάπη όλης της φίλαθλης Ελλάδας με το πάθος και την αγνότητά του για το ποδόσφαιρο, μίλησε αυτή τη φορά με λόγια θλίψης.

«Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο νίκες και κύπελλα. Είναι πρόσωπα, είναι ψυχές, είναι άνθρωποι που αγαπάνε, ταξιδεύουν και αγκαλιάζονται για την ίδια ασπρόμαυρη τρέλα. Θέλω να πω στις οικογένειες που πενθούν ότι είμαστε δίπλα σας και κάθε φορά που η κερκίδα του ΠΑΟΚ θα τραγουδά, θα είναι εκεί και τα παιδιά μας», είπε συγκινημένος ο μικρός Γιαννάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *