ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Τεμπη: Ακόμη δεν ακύρωσε η εισαγγελία την βιαστική παραγγελία της για εκταφή και νεκροψία των εντελώς άδικα και ανυποψίαστα, αποτεφρωμένων 9 νέων ανθρώπων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Και έτσι φτάσαμε σήμερα ημέρα Πέμπτη 19 Φεβ. 26 και η τοπική εκεί, στον χώρο του ολοκαυτώματος των Τεμπών,

Εισαγγελία δεν ακύρωσε ακόμα εκείνη την βιαστική, του τύπου «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» παραγγελία της για εκταφή και νεκροψία των εντελώς άδικα και ανυποψίαστα, αποτεφρωμένων 9 νέων ανθρώπων, που οι γονείς τους με τι αγώνα μεγάλωσαν για να τους επιστραφούν μέχρι αύριο «τσάτρα, «Πάτρα» πάρτα».

Λες και διαθέτουμε «μερική» Δικαιοσύνη, και όχι μιας πλήρους διελεύκανσης αιτιών, με δεδομένη την απολεσθείσα έξωθεν καλή μαρτυρία των ιατροδικαστών.

Μία απάντηση στο “Τεμπη: Ακόμη δεν ακύρωσε η εισαγγελία την βιαστική παραγγελία της για εκταφή και νεκροψία των εντελώς άδικα και ανυποψίαστα, αποτεφρωμένων 9 νέων ανθρώπων”

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Η 17Ν. ΛΕΓΕΤΑΙ Σ Φ Α Ι Ρ Ε Σ !!!
    εκει να δειτε την ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ για το τι ειναι ικανη να ΚΑΝΕΙ. μεχρι και πιπες προκειμενου να γλυτωσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *