Όπως τακτικά από τις αρχές αρχές του περασμένου Νοέμβρη και μετά οι καθημερινές εφημερίδες
μας ενημερώνουν γράφοντας και σε πρωτοσέλιδη μάλιστα καταχώρηση για την μέχρι τον «επόμενο μήνα» άφιξη της πολυαναμενόμενης δεύτερης δικογραφίας Κοβέσι, που ακόμα έρχεται, έτσι και σήμερα μας ενημερώνουν το ίδιο.
«Έρχεται» με «φερόμενους» δέκα βουλευτές. Μόνον. Για τους λόγους που προκάλεσαν αυτήν την απρόσμενη καθυστέρηση, ούτε μία λέξη.
Ποιος άραγε να γνωρίζει τους πραγματικούς, και όχι άλλους, της όντως υπέρμετρης αυτής βράδυνσης,
που σίγουρα οφείλεται σε δύο μόνον λόγου.
Ο πρώτος είναι η μη ύπαρξη δεύτερης δικογραφίας, και ο δεύτερος, και αληθινός ίσως, η ύπαρξη διεξαγόμενων διαπραγματεύσεων για το ποια από τα διαπραχθέντα θα αναφέρονται στην δικογραφία και απο ποιους, ως και για τον χρόνο άφιξης αυτής, εκεί που έφτασε. Δηλαδή πριν ή μετά από τις εκλογές.
Συνεπώς δεν είναι καθόλου άσχημο να ζητηθεί από την Ευρωπαία Εισαγγελέα να κάνει γνωστό το αν υπάρχει ή όχι αυτή η υπαινισσόμενη ύπαρξη δεύτερης δικογραφίας. Μόνον αυτό … έστω! Και διότι αν ναι αυτό, τότε θα υπάρχουν πολλά για το τραπέζι.

Δεν καθυστερεί, μεχρι το Πάσχα θα έχει φτάσει. Όλα είναι όπως πρέπει να είναι.
Θέλω να πιστεύω αγαπητέ το όπως πρέπει που γράφεις να είναι η αλήθεια . Καλό βραδυ
Αμα δεν ξερεις τί σημαινει Ευρωπαικη εισαγγελια,τί Κοβεσι και οι συν αυτω, ο΄τι θυμασαι χαιρεσαι.Σιγα μην “διαπραγματευτει” με το σκυλολοι του Κυριακου.Α! και μην νομισετε οτι ο Γερμανος αντικαταστατης της τον Νοεμβρη,χαριζει καστανα.