Την ώρα που οι τοπικές κοινωνίες της Λαμίας και των Τρικάλων είναι βυθισμένες στο πένθος για τον τραγικό χαμό της 27χρονης Αργυρώς
μητέρας τριών παιδιών, σε τροχαίο δυστύχημα την Κυριακή 15/03, ο σύζυγός της σπαράζει καρδιές, τονίζοντας πως δεν μπορεί να διανοηθεί τη ζωή του χωρίς εκείνη.
Ο χαροκαμένος σύζυγος και πατέρας μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Live news» του MEGA, περιγράφοντας με συγκλονιστικό τρόπο την κατάστασή του, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που άφησε τον ίδιο χωρίς σύντροφο ζωής και τα παιδιά τους, ηλικίας τριών, πέντε και επτά ετών, χωρίς μητέρα.
«Όταν είχε μπει στον κυκλικό κόμβο η σύζυγος και έκανε δεξιά για τον παράδρομο δηλαδή. Αυτή είχε πολύ χαμηλή ταχύτητα, γιατί, αναγκαστικά, μόλις μπαίνεις στον κόμβο πας πολύ σιγά. Ο άλλος, που ερχόταν από Ανθήλη, ήταν γκαζωμένος. Πήγαινε πολύ γρήγορα. 78 ετών, δεν ξέρω, κάπου εκεί είναι αυτός ο άνθρωπος. Και είχε και συνοδηγό τον γιο του. Χτύπησε τη σύζυγό μου και έφτασε απέναντι, μέσα στα χόρτα. Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση…», ανέφερε αρχικά ο σύζυγος της αδικοχαμένης 27χρονης.
Όπως τονίζει, εκτός από τον δικό του πόνο, έχει να διαχειριστεί και τον πόνο των τριών ανήλικων παιδιών τους
«Το μυαλό μου είναι θολό τελείως. Δεν μπορώ να συνέλθω με τίποτα. Έχει ξεκληριστεί μια οικογένεια. Έχω τρία παιδιά μόνος μου. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Ευτυχώς έχω και τη μάνα μου. Βρήκα τα πάνω μου και με βοηθάει. Έχει έρθει. Δόξα τω Θεό δηλαδή. Έχω κάποιους ανθρώπους δίπλα μου, τώρα, αυτή τη στιγμή, που έχω μια “άλφα” βοήθεια, ας πούμε. Αλλά, χωρίς τη σύζυγο τι θα κάνω; Δεν μπορώ να διανοηθώ τη ζωή μου χωρίς αυτή. Φαλίρισε την οικογένεια…», κατέληξε.
Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Κυριακής
όταν η 27χρονη συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα στον παράδρομο πριν τον κυκλικό κόμβο στην είσοδο της Λαμίας.
Στο άλλο όχημα επέβαινε ένας 78χρονος μαζί με τον γιο του, οι οποίοι μετέβαιναν στην εργασία τους και, σύμφωνα με πληροφορίες, κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημά τους να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να προσκρούσει με εκείνο της 27χρονης, κόβωντάς της το νήμα της ζωής της.
Η Αργυρώ, η οποία είχε τραυματιστεί βαριά, υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά τον απεγκλωβισμό της από δυνάμεις της Πυροσβεστικής, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν.
