ΚΥΡΙΑΚΗ, 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΔΙΑΦΟΡΑ

Μεγάλη μαγκιά να τρως κοψίδια……

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μεγάλη μαγκιά να τρως κοψίδια

Μεγάλο αντριλίκι. Και ευφυές.

Ίσως ευφυέστερο ακόμα και από το να πιστεύεις ότι το ανώτερο ον στο σύμπαν είναι ένας μπουχέσας που τρώει κοψίδια…

IMG 4313

Δυστυχώς εκτός από τους γραφικούς

αυτή είναι η πραγματική «πίστη» των εξουσιαστών που διαλύουν λαό και πατρίδα αφού το «ευαγγέλιο» τους είναι το Ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλ*ς μας. (κυριολεκτικά)

Ή αλλιώς το γνωστό σύνθημα που καταλήγει στο «η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς», το οποίο το σιγοτραγουδούν στα μέγαρα της εξουσίας.

4 απαντήσεις στο “Μεγάλη μαγκιά να τρως κοψίδια……”

  1. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ,ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΕΛΛΙΠΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΚΡΩΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

  2. Η Μεγάλη Παρασκευή δεν είναι μια απλή μέρα νηστείας. Είναι ημέρα απόλυτου πένθους, μαύρου πένθους για τον Εσταυρωμένο. Η Εκκλησία δεν προτείνει απλώς την αποχή από το κρέας – την επιβάλλει ως στοιχειώδη υποχρέωση απέναντι στο Θείο Δράμα. Όποιος τολμά να βάλει κρέας, ψάρι, αυγό ή γαλακτοκομικό στο τραπέζι του την ώρα που ο Χριστός ξεψυχάει πάνω στο Σταυρό, δεν δείχνει απλώς αδιαφορία: δείχνει περιφρόνηση για το αίμα που χύθηκε. Η αποχή δεν είναι «συμβολισμός» ή μια ήπια ένδειξη σεβασμού – είναι στάση ζωής, ταπείνωση που ραγίζει την περηφάνια, μετάνοια που καίει τη σάρκα. Την ημέρα αυτή, ούτε ψίχουλο από ζωική τροφή αγγίζει τα χείλη εκείνου που νιώθει έστω και λίγη ευλάβεια. Είναι ντροπή να χορταίνεις, όταν Εκείνος διψάει πάνω στο ξύλο.

  3. Απλα,συμπλεγματικα,ανοητα ανθρωπιδια.Αντικοινωνικοι,βαρβαροι και απολιτιστοι.Οχι γιατι ειναι αθεοι(σιγα μην ξερουν τί ειναι).Γιατ΄η μιζερια τους και ο ακριτος φθονος ειναι αποτελεσμα της τιποτενιας προσωπικοτητας τους.Περισσοτερο γελοιοι απο τους Χριστιανοταλιμπαν,κανουν επιδειξη της ανωριμοτητας τους.Και,χωρις να αναλυσω την εννοια του Θειου,να αναφερω οτι,η Μ. Παρασκευη(οχι το Πασχα) ειναι μνημη,τουλαχιστον, για Καποιον,που θυσιαστηκε για παρτη μας.Και αυτο,ειναι μαγκια και οχι οι μαλακιες των ηλιθιων και ασχετων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *