Βουλευτής τις αναφερόμενος στην λίστα Κοβέσι για το που φέρεται στον ΟΠΕΚΕΠΕ, και ευρισκόμενος ενώπιον του φακού αποδεχόμενος την καταγγελία,
κατέθεσε ως δικαιολογία για την αμαρτωλή ενέργεια του, «μεσολάβηση» προς αποκατάσταση «μιας αδικίας».
«Μίας»!
Για τους χιλιάδες εξαπατημένους αγρότες στους δρόμους, τίποτα ο βουλευτής. Του ενός «μεσίτης» με χαρά! Αντί λοιπόν ο εν λόγω βουλευτής, που καθόλου δεν ενήργησε ως βουλευτής, να φέρει το θέμα στη Βουλή και να αναζητήσει αποκατάσταση όλων τυχόν άλλων ίδιων αδικιών μαζί με αυτήν του ψηφοφόρου του, έπραξε το καθιερωμένο μικροπολιτικό «ρουσφέτι»!
Ίσως θα πρέπει να του απαγορευτεί, προς παραδειγματισμό, οποιαδήποτε ανάμιξη με τα κοινά στο μέλλον, και μέχρι εκεί. Ας ισχύσει το αυτό το ίδιο και προς όλους, αλλιώς δεν γλιτώνουμε.

Το τί μαλακια θα ακουσουμε απο το καθενα ρεμαλι της μαφιας,εκτος απο τα συνηθισμενα βουρλα Βουλτεψη,Αδωνι Αγραμματο Μακαβριο κλπ,απο τα βοθροπηγματα ΑΡΔ και τους καλοθελητες δεκανικια,οπως η ανεκδιηγητη λεκανατζου Κανελη,δεν λεγεται.Πολυ βρωμια,αλιτεια,σκοτοψυχια και απατη.