Σε συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, για το πρόσφατο περιστατικό, με το βίντεο από τα γενέθλια της πρώην συζύγου του με άλλον άντρα.
Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε τα πάντα για το τέλος του γάμου του. Τόνισε ότι είναι χαρούμενος που η Σοφία Μαριόλα προχώρησε τη ζωή της, όμως παραδέχτηκε ότι τον πείραξε το βίντεο που είδε από τα γενέθλιά της.
«Είχαμε να μιλήσουμε δύο μέρες με τη Σοφία και ξαφνικά μου λέει η δημοσιογράφος αυτό το πράγμα και μένω κάγκελο. Και σκέφτηκα ότι ήταν Πρωταπριλία, αλλά μου λέει “όχι, φιλιέται”. Τι πλάκα; Ξέρεις τι είναι να σου πουν κατάμουτρα για τον άνθρωπο που ήσουν οκτώ χρόνια μαζί… Εκείνη τη στιγμή ήταν σαν να κατακεραυνώθηκα», είπε αρχικά.
«Με πείραξε πάρα πολύ το βίντεο που μου έδειξαν με τη Σοφία. Ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Όσο και να το παίζεις άνετος καμιά φορά πονάς. Εκείνη τη στιγμή έγινε. Εντάξει, με τα χρόνια, μεγαλώνοντας, γίνεσαι πολύ συναισθηματικός. Όταν ήμουνα νέος τα αντιμετώπιζα πιο εύκολα αυτά.
Εγώ δίνω όλα τα δίκια στη Σοφία, απ’ την αρχή της έλεγα βρει έναν άνθρωπο για να μπορέσει να δημιουργήσει οικογένεια, γιατί την αγαπούσα και την αγαπάω ακόμα. Αλλά όταν το είδα δεν μπόρεσα», εξομολογήθηκε.
Παράλληλα ο Στράτος Τζώρτζογλου ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί πλέον να έχει επαφές με την πρώην σύζυγό του
όταν ερωτήθηκε αν επικοινώνησε μαζί της μετά το συμβάν.
«Δεν θέλω τίποτα. Τέλος», υπογράμμισε ο Στράτος Τζώρτζογλου.
