Ακούγονται, αλλά μόνον ακούγονται, λοιπόν από την κυβέρνηση ανακοινώσεις πως, από πλευράς οικονομίας,
όλα βαίνουν καλώς και με τις προοπτικές αυτής αισιόδοξες, όπως και κάτι άλλα.
Αυτό όμως που δεν ακούγεται, αλλά ούτε και βλέπεται, είναι αισιοδοξία για μία, έστω και για αργότερα, επαναφορά των συντάξεων στα προ μνημονίων ποσά. Αυτό που περίμενε όλος ο απόμαχος κόσμος σαν αποκατάσταση, μέσα σ’αυτή την ζωή, δεν θα ιδωθεί από αυτόν.
Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι λόγια της παρηγοριάς.
Το ίδιο ισχύει και για την από τότε μέχρι και σήμερα επιζήσασα Αντιπολίτευση, και αυτού του υπό επανάκαμψη Τσίπρα περιλαμβανομένου.
Τις ξεχασμένες καλύτερες μέρες, μάλλον δεν θα τις ζήσει ο λαός.

OΥΠΕΞΑΙΡΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ :
Επειδή οι κυβερνώντες την Ελλάδα ενεργούν ως να είναι αύτη κληρονομική τους περιουσία.
Επειδή ξεπουλάνε τη χώρα χωρίς να σέβονται τίποτα , θα αναφερθώ και πάλι στον υπεξαιρέτη βουλευτή που υπεράνω του νόμου, συνεχίζει να διαπράττει αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος κατά συρροήν. Ο κ. Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλος έχει υπεξαιρέσει ένα ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας {750.000} ευρώ αυτοκίνητο του Δημοσίου. Επειδή το αδίκημα αυτό είναι σε βαθμό κακουργήματος , γνωστοποιώ στον ελληνικό λαό, ότι όταν οι βουλευτές διαπράττουν αυτόφωρο αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος , δεν καλύπτονται από τη βουλευτική ασυλία . Ούτω ο εν λόγω βουλευτής έπρεπε προ πολλού να έχει συλληφθεί. Παρά δε τις επανειλημένες αναφορές , ο αρμόδιος εισαγγελέας ποιεί τη νήσσα , παρανομώντας και αυτός κατάφωρα.
Ούτω και επειδή αδιαφορεί να πράξει το καθήκον του , κατετέθη ερώτηση στη Βουλή από δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το σχετικό αδίκημα . Το ερώτημα το δικό μου είναι γιατί δεν κατέθεσαν και μήνυση αφού το αυτόφωρο κακουργηματικό αδίκημα συνεχίζεται όσο το εν λόγω αυτοκίνητο βρίσκεται στην κατοχή του υπεξαιρέτη ; Ο εν λόγω υπεξαιρέτης έχει τεράστια περιουσία ως σώγαμπρος , αλλά και δική του που την απέκτησε από το … μισθό του ως υπουργός . Μάλιστα ενθυμούμεθα ότι κατεφέρθη στη Βουλή εναντίον των βουλευτών της Ν.Δ. και τους κάλεσε να ζητήσουν συγνώμην από τον κ. Απ. Τσοχτζόπουλο γιατί ζητούσαν τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για να ελέγξει τις ύποπτες παραγγελίες κάποιων οπλικών συστημάτων. Επίσης και η ΕΛ.ΑΣ μπορεί να τον συλλάβει αφού διαπράττει αυτόφωφρο και δη κατά συρροήν αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος . Εκτός κι’ αν τα αρμόδια υπουργεία και η ΕΛΑΣ έχουν ως μοναδική έγνοια να βρούν τρόπο να θέσουν εκτός νόμου τη Χ.Α. , γιατί ήδη είναι δεύτερο κόμμα και βαδίζει για την πρωτιά .
14-09-2012 Φ.Π.