21/04/2021

Οι σπόνσορες των «Δεκεμβριανών»

Array

alavanosΗ ιστορία δεν αφήνει ούτε να την ξεγελάσεις, ούτε να παίξεις μαζί της. Βάζει στο τέλος τον καθένα στη θέση του.
Οι σχεδιαστές των «Δεκεμβριανών» πίστεψαν ότι μπορούσαν να ξεγελάσουν την ιστορία και τον ελληνικό λαό. Πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά υλικά που έχουν συσσωρευτεί στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας και να τα κατευθύνουν σε καταστροφικές και τρομοκρατικές ψυχώσεις. Πίστεψαν οι σπόνσορες των «Δεκεμβριανών» ότι το νοσηρό πολιτικό κλίμα που είχαν δημιουργήσει, η διάχυτη λαϊκή οργή, οι ποικιλόχρωμοι «αριστεριστές» και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν από μόνα τους ικανά να δημιουργήσουν μια χαώδη κοινωνική ανταρσία.
Τα κινήματα, όμως, οι επαναστάσεις και οι εξεγέρσεις έχουν τους δικούς τους εσωτερικούς νόμους. Προχωρούν όχι τυχαία, μετέωρα και περιστασιακά, αλλά πάνω στη βάση μιας σιδερένιας διαλεκτικής ποσοτικών συσσωρεύσεων και ποιοτικών αλμάτων.
Φυσικά οι σπόνσορες των «δεκεμβριανών» δεν έχουν καμιά αυταπάτη. Γνωρίζουν ότι ένα από τα όπλα εναντίον των αυθεντικών κινημάτων και κοινωνικών εξεγέρσεων είναι τα πλαστά κινήματα και οι εικονικές εξεγέρσεις: το τρομοκρατικό υπερθέαμα των πυροψυχώσεων.
Τις αυταπάτες τις έχουν τα σεχταριστικά μικρομάγαζα των αριστεριστών. Η αριστερίστικη ηλιθιότητα αξιοποιήθηκε συστηματικά και μεθοδευμένα από τους πλανητικούς μηχανισμούς τρομοκρατίας και προβοκάτσιας. Μέσα από αυτή τη μάζα της αριστερίστικης αλλοτρίωσης, εξαθλίωσης και δραματικής πολιτικής μιζέριας οι καθεστωτικοί μηχανισμοί, εύκολα παγιδεύουν και οργανώνουν τα αναλώσιμα θύματά τους. Π.χ. αυτοί που εμφανίστηκαν ως οι σκληροί «τρομοκράτες» της «17Ν», παγιδευμένα, αναλώσιμα θύματα ήταν, κομπάρσοι κυριολεκτικά. Οι πρωταγωνιστές δεν πιάστηκαν, ούτε θα πιαστούν ποτέ, γιατί το κράτος και οι μυστικές υπηρεσίες δεν πιάνουν τους εαυτούς τους. Ο Κουφοντίνας, ο σκληρός «αντάρτης πόλης» παραδόθηκε μόνος του(!) επειδή το κατηγορητήριο θα τιναζόταν στον αέρα με τους κομπάρσους…
Έτσι στα «Δεκεμβριανά» οι μηχανισμοί τρομοκρατίας και προβοκάτσιας χρησιμοποίησαν και αξιοποίησαν στο έπακρο την αριστερίστική ηλιθιότητα: ιδεολογικά και πρακτικά, καθώς και τον ηλίθιο τυχοδιωκτισμό της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα του Αλαβάνου.
Φυσικά, υπάρχουν και επιδοτούμενες εστίες αριστερίστικης ηλιθιότητας, σκέτοι μηχανισμοί προβοκάτσιας που στρατολογούν από την κοπριά των χούλιγκαν και συγκροτούν τις συμμορίες των κουκουλοφόρων.
Έσπευσαν λοιπόν όλοι αυτοί, μαζί με τα προπαγανδιστικά Μαντεία του καθεστώτος (ΜΜΕ) να τοποθετήσουν τα «Δεκεμβριανά» στις «κοινωνικές εξεγέρσεις» χωρίς ιστορικό προηγούμενο. Ακόμα και σήμερα κάποιοι οικότροφοι «διανοητές» του Συγκροτήματος μιλούν για τη «μοναδική κοινωνική εξέγερση» της νεότερης ιστορίας μας!!!
Την ιστορία και τη θεωρία των κοινωνικών κινημάτων και εξεγέρσεων την αγνοούν. Αλλά να τους «φτύνει» η πραγματικότητα καθημερινά και να μην διακρίνουν τίποτα;
Να μη διακρίνουν ότι η αυτή η «μοναδική κοινωνική εξέγερση» θα μείνει στην ιστορία σαν μοναδική «εξέγερση» κουκουλοφόρων, καταστροφών και βιαιοπραγιών, σαν «εξέγερση» πυρομανών τρομοκρατών. Θα είναι η μοναδική πράγματι «εξέγερση» που δεν θα έχει αποτυπώσει ούτε ένα κοινωνικό αίτημα και σύνθημα και δεν θα έχει αφήσει τίποτε άλλο από στάχτες και αποκαΐδια.
Ας μας προσκομίσουν όλοι αυτοί οι λακέδες των «νταβάδων» ένα γραπτό κείμενο της «εξέγερσης», μια προκήρυξη, μια αφίσα για να δούμε τον κοινωνικό της χαρακτήρα. Δεν τολμούν να εμφανίσουν ούτε ένα σύνθημα, ακριβώς γιατί θα φανεί η δραματική κοινωνική μηδαμινότητα και η απελπιστική ανέχεια των ιδεολογικών και πολιτικών της πόρων.
Τα κορυφαία συνθήματα ήταν: «κάψτε τα όλα» και «κάψτε τους μπάτσους»!!!
Μόνο την καταστροφή και το θάνατο προπαγάνδιζε. Καμιά δημιουργία, καμιά νότα ζωής, κανένα όραμα, καμιά αξία, καμία ιδέα…
ΟΙ σπόνσορες και οι σχεδιαστές των «δεκεμβριανών», καθώς και τα ποικίλα φερέφωνά τους έχουν ξεγυμνωθεί πλέον στα μάτια του ελληνικού λαού. Κάνανε την «εξέγερση» χωρίς αυτόν. Τώρα χωρίς καμιά σύγκρουση με το κράτος (μοναδικό και αυτό) η «εξέγερση» έχει συρρικνωθεί σε μια δράκα κουκουλοφόρων στα οπίσθια των διαδηλώσεων.
Μια δράκα κουκουλοφόρων τόσο «γενναίων» που έχουν σχεδιάσει με το «μηχανισμό» των δικηγόρων της «εξέγερσης» (άλλη λεπρή παρασιτική καμαρίλα) το πώς θα κάνουν θόρυβο για τα κανάλια. Τι αξιοθρήνητες, θλιβερές και πόσο ψεύτικές θεατρικές παραστάσεις των «αργόσχολων ανταρτών» με τους δικηγόρους που βρέθηκαν εκεί μαζικά να στηρίξουν τους «αντάρτες» και … προπηλακίστηκαν!!!
Τέτοιες προβοκατόρικές νευρώσεις και τέτοιες θεατρινίστικες συμπεριφορές δεν έχουν πράγματι ιστορικό προηγούμενο. Και μέρα με την ημέρα θα αποκαλύπτεται όλο αυτό το φιάσκο. Γρήγορα θα φανεί και στους πλέον αφελείς ότι τα «δεκεμβριανά» ήταν ένα πολεμικό σχέδιο προβοκάτσιας εναντίον της Ελλάδας από τις ΗΠΑ, δικτυωμένο πλατιά και δουλεμένο. Το καθεστώς θα αξιοποιήσει αυτή την προβοκάτσια για να θωρακίσει ακόμα πιο πολύ τους κατασταλτικούς μηχανισμούς.
Φυσικά σε αυτό το προβοκατόρικο παιχνίδι θα υπάρξουν και κάποια θύματα. Αλλά, όπως πάντα, αυτοί που θα την πληρώσουν θα είναι τα «αναλώσιμα υλικά»: οι άσχετοι, οι παγιδευμένοι και οι βλάκες.
www.resaltomag.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ