Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τον 89χρονο ρακοσυλλέκτη ο οποίος νωρίτερα σήμερα μπήκε στο κτίριο του ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό
άνοιξε πυρ με καραμπίνα με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν υπάλληλο.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος αφού κατάφερε να διαφύγει από το σημείο πήγε στη οδό Λουκάρεως που βρίσκεται το Εφετείο και πυροβόλησε και άλλα άτομα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τα άτομα ήταν τουλάχιστον τρία και συγκεκριμένα γυναίκες και έχουν μεταφερθεί στον «Ερυθρό Σταυρό»
Ο 89χρονος ίσως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας άφησε στο σημείο την καραμπίνα και εξαφανίστηκε για άλλη μια φορά με αποτέλεσμα να αναζητείται.
Τι έγινε νωρίτερα στον ΕΦΚΑ
Αναταραχή επικράτησε στο κτίριο του ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό το πρωί της Τρίτης 28 Απριλίου καθώς «μπούκαρε» ένας ηλικιωμένος άνδρας και συγκεκριμένα 89χρονος με καραμπίνα!
Στο σημείο επί της οδού Κειριαδών 4 έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Ο 89χρονος μπήκε μέσα στο χώρο και από την καμπαρντίνα που φορούσε έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί.
Σύμφωνα με αναφορές ακούστηκαν πυροβολισμοί ενώ από τα πυρά να τραυματίστηκε ένας υπάλληλος στο πόδι. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη. Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο 89χρονος άνοιξε πυρ εναντίον του συγκεκριμένου ατόμου.
Ο ηλικιωμένος ήταν ένας ρακοσυλλέκτης ο οποίος μετά το επεισόδιο έγινε καπνός και αναζητείται. Είναι γνωστός στις αρχές.
