Η επικαιρότητα στην Ελλάδα «ταλανίζεται» από την απόφαση του Εισαγγελέως Αρείου Πάγου
να μπαζώσει την υπόθεση παρακολούθησης δια των τηλεφωνικών υποκλοπών πολιτικών προσώπων.
Η Αντιπολίτευση καταγγέλει τον Εισαγγελέα για την μη ανακοίνωση του δια το πως σκέφτηκε, η ποιο νομικό γράμμα τήρησε για να «μπαζώσει» την δικογραφία στο Αρχείο.
Η κυβέρνηση σύσσωμη δηλώνει σεβασμό στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης απαιτώντας από όλους να επιδείξουν τον ίδιο σεβασμό.
Το αν αυτό είναι θεμιτό η μη θεμιτό ας το κρίνει και αυτό ο λαός στις εκλογές
Τέλος ο διορισμένος απο το Υπουργείο Εισαγγελέας έχει καταλάβει ότι με την ενέργεια του αυτή νομιμοποιεί αυτό που διεθνώς διώκεται, και μάλιστα διώκεται και απηνώς; WATERGATE με βούλα Εισαγγελέα μάλιστα.
Ας κληθούν λοιπόν οι του Ανωτάτου Δικαστηρίου μας Αρεοπαγίτες να αποφανθούν συγκεκριμένα επ αυτού και όχι μόνον ο «Κεχαγιαμπεης» πολιτικός της Δικαιοσύνης. Ουτε και η της δεδηλωμένης Ελληνική της Ελλάδος Βουλή, που μόνον βουλη του λαού δεν είναι.

ΥΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ ;
,α} “Καμια κυριαρχη ταξη δεν μπορει να σταθει στο εσωτερικο αν δεν μπορει να ενισχυσει τη θεση του Εθνους στους εξωτερικους του αγωνες , {Engels .
β} Ειναι απαραιτητη η διατηρηση του Ελληνισμου του Αιγαιου Πελαγους . Εαν δεν διατηρηθει αυτη η ενοτητα η Ελλας θα εξαφανισθει απο τον Χαρτη”. {Α. Γουλας}
γ} Ειναι επισης λιαν επικινδυνο να επιτρεπεις να δημιουργουνται θυλακες στο εδαφος σου , γιατι αυτοι μετατρεπονται σε εχθρικους πυρηνες . Ορα Κυπρος 1974. {Α. Γουλας}.
Δυστυχως ομως η νυν κυβερνηση της Ελλαδος εφαρμοζει ακριβως το σχεδιο του “Οζαλ” του {1990 – 92} και εν συνεχεια του “Νταβουτογλου” για την ανασυσταση της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας . {Ορα το βιβλιο του με τιτλο : “Το Στρατηγικο Βαθος της Τουρκιας”.
Δυστυχως ομως για την Ελλαδα ο ασχετος με τη διπλωματια και σχετικος στη δημιουργια πλαστων στοιχειων για να εκμηδενισει τους πολιτικους αντιπαλους της Ν.Δ. κοντε “Δενδιας” , καθως και ο υπερφιαλος νυν πρωθυπουργος της Ελλαδος {αγνωστου πληρους ταυτοτητος} εαν δεν αντικατασταθουν απο μια κυβερνηση “Εθνικης Σωτηριας” , θα οδηγησουν την Ελλαδα σε εμφυλιο πολεμο και σε δραματικη συρρικνωση της , αν οχι σε εξαφανιση .
Με Τιμη στην Αδεσμευτη Δημοσιογραφια .
29 – 04- 2026 Φ.Π. {Ανδρεας Γουλας} Συγγραφεας Ιστορικος