Όταν η Σοφία Βούλτεψη αποκάλυπτε τον ρόλο των κ.κ Ράπανου και Στουρνάρα..

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ce92cebfcf85cebbcf84ceb5cf88ceb7cea3cf84cebfcf85cf81cebdceaccf81ceb1cf82
Εμείς αυτή την Σοφία θέλουμε….
Διαβάστε τι έγραφε στις 3 Ιαν.2012, στην “Ελεύθερη Ζώνη” σε άρθρο της , η Βουλευτής της Ν.Δ Σοφία Βούλτεψη..
” Η παραμονή ή όχι της χώρας στο ευρώ εξακολουθεί να προβάλλεται ως φόβητρο, την ώρα που ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει από προχθές κηρύξει – με την παρουσία του στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι του Δήμου
Αθηναίων στο γυμναστήριο του Ρουφ – το 2012 ως… Έτος Συσσιτίων.

Παράλληλα, μετά την ανακήρυξη του Γ. Παπανδρέου – ο οποίος αναμετράται και σήμερα με το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ σε μια ακόμη συνεδρίαση-θρίλερ – σε «Πρόσωπο της Χρονιάς» για το 2011 από το αυστριακό περιοδικό «Προφίλ»,
χθες την σκυτάλη πήρε η γαλλική εφημερίδα «Les Echos».

Η εφημερίδα επέλεξε τον κ. Παπαδήμο ως έναν από τους πέντε ηγέτες παγκοσμίως που έχουν να αντιμετωπίσουν «σοβαρές προκλήσεις» – προφανώς με μεγαλύτερη αυτή της… καλύτερης λειτουργίας των συσσιτίων.
Πρόκειται για άλλη μια «ελληνική επιτυχία», καθώς ξαφνικά ο κ. Παπαδήμος βρέθηκε στην ίδια κατηγορία με ηγέτες όπως ο Ομπάμα, ο Πούτιν, ο Σαρκοζί και ο Κινέζος Ζι Ζινπίνγκ!
Η προπαγάνδα – εξαγόμενη και μη – καλά κρατεί. Στο εξωτερικό, η εικόνα που προβάλλεται είναι πως η Ελλάδα δεν
είναι άξια των… σωτήρων της τύπου Παπανδρέου και Παπαδήμου, καθώς όλα αποδίδονται στην «πρεμούρα» της Νέας Δημοκρατίας να κυβερνήσει και όχι στην ανικανότητα των σούπερ ηγετών και τεχνοκρατών να κυβερνήσουν.

Παράλληλα, συνεχίζεται η τρομοκρατία μέσω ευρώ, καθώς την σκυτάλη χθες της κινδυνολογίας έλαβαν οι επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας και του ΙΟΒΕ κ.κ. Ράπανος και Στουρνάρας, οι οποίοι προειδοποίησαν (αλήθεια, ποιους;) για τις εφιαλτικές συνέπειες ενδεχόμενης εξόδου της χώρας από το ευρώ, που, όπως είπε ο κ. Ράπανος, θα κριθεί το προσεχές τρίμηνο.
Στο ίδιο (κινδυνολογικό) μήκος κύματος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, που μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι μίλησε για την ανάγκη εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να αποφευχθεί η επιστροφή στη δραχμή και για το γεγονός ότι δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η Ελλάδα έχει γλιτώσει τον κίνδυνο χρεοκοπίας, επειδή έλαβε την έκτη δόση.

http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4672.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ