Ο κόσμος που παρακολουθεί στα δελτία των φιλοκυβερνητικών κυρίως σταθμών της τηλεόρασης ακούει να μεταδίδονται πολύ μικρά ενδεικτικά αποσπάσματα ομιλιών Μητσοτάκη
Επίσης βλέπει έναν Πρωθυπουργό να «μορφάζει» λες και χάνεται τη γη κάτω από τα πόδια του, ίδιο «Λουδοβίκιο» παραλήρημα, ξεφωνίζοντας περί τρίτης θητείας της υπ αυτόν μόνον (λ ετά σε μουά) κυβέρνησης.
Ανήκουστα πράγματα στην Ελληνική και συνεχίζοντας με το (αυτο τι τόθελε;) Μητσοτάκης ή το χάος (απρέ μουά ντελιούζ) που μόνον ένας βασιλιάς Ήλιος πριν κάπου 200 χρόνια πριν, το τόλμησε, χωρίς όμως να έχει ιστορικά διασωθεί η συμπεριφορά του (σαλιαρισμένος!).
Του Μητσοτάκη όμως θα μείνει διότι θα χρειαστεί να διδάσκεται στις πολιτικές επιστήμες. Παράδειγμα προς αποφυγή αρχηγίας ένεκα, ….!
