Κρίσιμη παρέμβαση από τον Πάνο Καμμενο για τα Ελληνοτουρκικά – Η φωτογραφία που ανέβασε

Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Σε παρέμβαση του ο Πάνος Καμμένος αναφέρει:
Ο Τούρκος «ναύαρχος» Γιαιτζί η «Ματίλτντα»κατά τις ίδιες τις Τουρκικές υπηρεσίες που ονειρεύεται την γαλάζια πατρίδα οδηγεί την Ελλάδα
στην άμεση οριοθέτηση ΑΟΖ νότια και ανατολικά της Κρήτης στα 12 μίλια.
Ανεξάρτητα πολιτικών εξελίξεων ήλθε η ώρα Εθνικής απόφασης.
Ενότητα Τώρα.

Τζαμπα τα λες και και ολες οικοτες με λειρι,απο τον ψευτονταη Σαμαρα μεχρι το μυγοφτυμα Καραχαλιο,που αφησατε τον Μητσοτακη και την φασιστοσημιτικη μαφια να καταστρεψει την Ελλαδα.Εκανες την παπια τοσο καιρο,αφου εφυγες απ’ τον Τσιπρα και διελυσες το κομμα σου για να μην γινεις εμποδιο στον φυτευτο της διαπλοκης.Και τωρα, “νουθετεις” εναν προδοτη,δωσιλογο,που η μονη αρμοδιοτητα του ειναι να καταστρεψει ηθικα,οικονομικα και κυριαρχικα την Ελλαδα,υπερ της τσεπης του και των αφεντικων του.Και το ξερατε ολοι ποσο στυγνο καθαρμα ειναι αυτο το πουτανοψυχο καθαρμα.Γι’αυτο,βουλωστε το,σηκωστε τα μανικια και εξαλειψτε αυτο το βδελυγμα.
ΡΕ ΦΙΛΕ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ …ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΟΦΟΥΣ!!!
Αν ήξερε τι μαλακία έγραψε στο twitter θα έτρεχε να κρυφτεί. Η max ΑΟΖ που μπορεί να οριοθετήσει μονομερώς μια χώρα εκτείνεται έως τα 200 μίλια!! (εφόσον η μέση γραμμή απο της γειτονικές ακτές δεν περιορίζει αυτή την απόσταση).
Ο Καμένος περιορίζει την ΑΟΖ στα 12 μιλια νοτίως και ανατολικά της Κρητης.. Αυτός ήταν κάποτε Υπουργός άμυνας της χώρας