ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος Αβραμόπουλου: «Θα αποδείξω την αθωότητά μου στην Ελλάδα»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Δημοσιεύεται έκδοση Ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης,

στο Βέλγιο, για τον Δημητρη Αβραμόπουλο, ο οποίος αρνείται, πάντοτε όπως όλοι, κάθε σχέση με αυτά που του αποδίδονται, και για να αποδειχθεί η αθωώτητα του, θα προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Αυτό το τελευταίο τι τόθελε; Πέραν αυτών ουδέν σχόλιο.

4 απαντήσεις στο “Ένταλμα σύλληψης σε βάρος Αβραμόπουλου: «Θα αποδείξω την αθωότητά μου στην Ελλάδα»”

  1. “θα προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη. ”
    ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΘΩΟΣ
    ΞΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΚΑΙ 10.000.000€ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑς ΤΟΥ

  2. Δεν μας γαμιεται τωρα;Δηλαδη εχει μια πουτανα πεθερα που του δινει 500ευρα,εκανε δουλεια με το πορνιδιο την Καιλη,ειναι δεξιο πορνοσπερμα και το παιζει αθωα περιστερα;Εν τω μεταξυ,κατηγορειται για παραβιαση ορων συμβασης.Μην μας πουλανε μουσι τα τσογλανακια.

  3. Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες οι πολιτικοί που τους βαραίνουν αδικήματα παραιτούνται.
    Μόνο στην Ελλάδα γυρίζουν στα κανάλια και βρίζουν χωρίς να μας λένε την αλήθεια.
    Αντί να σηκώνουν τη φωνή και να λένε θα βγει η αλήθεια καλύτερα να τους πιάσει το πόθεν εσχες που ρήμαξαν την χώρα και διέλυσαν την ψυχή του έλληνα Αλήτες και οι 300.

  4. Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες οι πολιτικοί που τους βαραίνουν αδικήματα παραιτούνται.
    Μόνο στην Ελλάδα γυρίζουν στα κανάλια και βρίζουν χωρίς να μας λένε την αλήθεια.
    Αντί να σηκώνουν τη φωνή και να λένε θα βγει η αλήθεια καλύτερα να τους πιάσει το πόθεν εσχες που ρήμαξαν την χώρα και διέλυσαν την ψυχή του έλληνα Αλήτες και οι 300.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *