Απίστευτο: Με ηλεκτρικό πατίνι και ξαπλώστρα θαλάσσης στον δρόμο Αλιβέρι με Χαλκίδα τα ξημερώματα!

Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Ιουλίου,
στον δρόμο από το Αλιβέρι προς τη Χαλκίδα.
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Evia Online, δύο άτομα επέβαιναν σε ηλεκτρικό πατίνι, μεταφέροντας μαζί τους μια ξαπλώστρα θαλάσσης σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, όπου έχουν σημειωθεί στο παρελθόν πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα.
Το περιστατικό καταγράφηκε περίπου στη 1:10 τα ξημερώματα, με τους δύο επιβαίνοντες να κινούνται χωρίς καμία προειδοποιητική σήμανση και χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Η συγκεκριμένη ενέργεια εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους τόσο για τους ίδιους όσο και για τους διερχόμενους οδηγούς στην Εύβοια,
καθώς η μεταφορά ενός ογκώδους αντικειμένου πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι, σεδρόμο υψηλής κυκλοφορίας και κατά τις νυχτερινές ώρες, θα μπορούσε ναοδηγήσει σε σοβαρό ατύχημα.
*Φωτογραφία άρθρου EviaOnline.gr