ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026

“Οικονομικός δολοφόνος” σκότωσε την 81χρονη γιαγιά στο Πήλιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

cebfcf81cebacf82 cebaceb1cebacebfcf85cf81ceb3ceb1 cebacebfceb9cebdcf89cebdceafceb1Προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της 81χρονης στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου

Προφυλακίστηκε ο 55χρονος αλλοδαπός τεχνίτης που εργαζόταν στο σπίτι της άτυχης 81χρονης στον Άγ. Λαυρέντιο, ως ύποπτος για διάπραξη ανθρωποκτονίας την 27η του Μάη. Ο 55χρονος Αλβανός την ίδια επιχείρησε αναχώρησε βιαστικά για την Αλβανία, αλλά τελικά συνελήφθη δέκα χιλιόμετρα πριν το μεθοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μαγνησίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, από τον Ανακριτή του Α’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Βόλου, έπειτα και από σύμφωνη γνώμη του αρμοδίου Εισαγγελέα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας.

e-volos.gr ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *