ΠΕΜΠΤΗ, 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικό τέλος για Γερμανό τουρίστα στη Συμη: Τον βρήκε νεκρό το λιμενικό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στον Γερμανό τουρίστα που αγνοείτο από το απόγευμα της Κυριακής (02/08) στη Σύμη

ανήκει τελικά η σορός που εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (05/08), στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του νησιού.

Όπως επιβεβαίωσε το Λιμενικό, η σορός ανήκει στον όγδοο αγνοούμενο επιβαίνων του ιστιοφόρου σκάφους, το οποίο παρασύρθηκε από τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Ο άτυχος Γερμανός ήταν μέλος της παρέας που επέβαινε στο σκάφος. Οι επτά φίλοι του είχαν διασωθεί στην επιχείρηση που ακολούθησε της παράσυρσης.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για την τραγωδία στη Σύμη

Αναφορικά με τον εντοπισμό και διάσωση 7 αλλοδαπών επιβαινόντων Ι/Φ σκάφους και έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου στη Σύμη, εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες σήμερα σορός, στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Σύμης, η οποία αναγνωρίστηκε ως ο όγδοος αγνοούμενος επιβαίνων του Ι/Φ.

Η σορός περισυλλέχθηκε από ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Π.Λ.Σ.), ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με έτερο Π.Λ.Σ. στη Ρόδο και ακολούθως στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *