ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΔΙΕΘΝΗ

Τούρκοι εκατομμυριούχοι κάνουν χλιδάτες διακοπές στα Ελληνικα νησιά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Το Αιγαίο -και όχι μόνο- προσφέρει απλόχερα τις ομορφιές του στους Τούρκους επιχειρηματίες-επενδυτές,

που ζουν το μύθο τους στην ονειροχώρα που λέγεται Ελλάδα.

Τρία πολυτελέστατα γιοτ που ανήκουν σε τρία μέλη της πάμπλουτης οικογένειας Κοτς, δαμάζουν τα κύματα έχοντας… ξαμολυθεί σε Αιγαίο, Ιόνιο και Σαρωνικό!

Ο γηραιός Ράχμι Κοτς με το μήκους 52 μέτρων Nazenin, απολαμβάνει τις ομορφιές του Κας, ακριβώς απέναντι από το Καστελόριζο.

Ο μικρότερος γιος του Ραχμί, Αλί Κοτς (επιχειρηματίας και πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε), με το μήκους 44 μέτρων Keyla, χαίρεται τα νερά της Κέρκυρας. Και μπορεί την Τετάρτη (26/08) ο Τούρκος να… πετάχτηκε μέχρι τη Γαλλία για να δει την ομάδα του να προκρίνεται στη League Phase του Champions League, αλλά το γιοτ του παραμένει σταθερά σε ύδατα του Ιονίου.

Ο Ομέρ Κοτς (επιχειρηματίας, συλλέκτης έργων τέχνης και πρόεδρος της Koç Holding), μεγάλος γιος του Ράχμι, από την Αλικαρνασσό πέρασε στην Ελλάδα και έφτασε στα ανοιχτά της Αίγινας με το Meserret των 75 μέτρων.

Νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *