ΠΕΜΠΤΗ, 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026

Τρέμε εξουσία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
maziotosisΜαζιώτης, Καλαρέμας, Ερρίκος, Λουδοβίκος, Π. Ψυχικό, Ερυθραία και δε συμμαζεύεται. Τρέμε εξουσία. Όλοι άγνωστοι, όλοι ελεύθεροι από το αδυσώπητο κράτος, όλοι έτοιμοι για συλλήψεις α λα κάρτ όποτε γουστάρει η εξουσία.
Χάλι μαύρο σε μία χώρα όπου οι ιθαγενείς παρακολουθούν άναυδοι τις “τρομερές” αποκαλύψεις.
Το θέμα είναι απλό. Ένας 15χρονος νεκρός, η αδερφή του τυφλή και κομματιασμένη και οι δολοφόνοι έξω με “περιοριστικούς όρους” δια πάσαν αντικρατική χρήση σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες του κράτους.
Όλους τους παρακολουθεί η ασφάλεια, όμως δεν είνα ικανή να τους προσάγει έστω και για μάρτυρες.
Σαν τους πυρήνες των ΒΠ, που ενώ είχαν εντάλματα εξαμήνου, όταν τελικά συλλαμβάνονται απελευθερώνονται! Γιατί; Λόγω αθωότητας; Αφού ήταν αθώοι γιατί δεν παρουσιάστηκαν αμέσως μετά τα εντάλματα;
CEBCCEB1CEB6CEB9CF8ECF84CEB7CF82Εντέλει ο Αφγανός πατέρας είναι ο μόνος που είπε τα πράγματα με το όνομα τους σε αυτή τη χώρα: “Θάνατος στους Τρομοκράτες”!
Οπως σε ένα κρεσέντο αφοπλιστικής ειλικρίνειας, το ομολόγησαν και οι “αντεξουσιαστές”: Το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης!!
Συνδέστε αυτές τις δύο μεγάλες αλήθειες και έχετε τη λύση.
(εάν αυτά είναι τα ονόματα, τότε ο έτερος αποστάτης του ΕΑ δεν βρέθηκε, όπως δεν βρέθηκαν και οι φυσικοί αυτουργοί της Αγ. Παρασκευής, του Ματζούνη και των Αφγανών. Φαίνεται χρειάζονται ακόμα.)

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *