15/04/2021

Διακομματικό κουκουλωμα για το Βατοπαίδι… (ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

Array

… ή αντιπολιτευτικό φιάσκο; Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η διαφαινόμενη πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής που – σύμφωνα με τα Νέα – θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ εντός των ημερών. ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.tanea_vatopaidi_small


Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα των νέων, το ΠΑΣΟΚ θα αναθερμάνει το θέμα του Βατοπαιδίου καταθέτοντας πρόταση (μέχρι την Τετάρτη) για σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Η εφημερίδα συμπληρώνει ότι “Στην Χ. Τρικούπη θεωρούν ότι προέκυψαν στοιχεία που τεκμηριώνουν σοβαρές ενδείξεις για ευθύνες μελών του υπουργικού συμβουλίου”. Μέχρι στιγμής, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει διαψεύσει το δημοσίευμα. Εάν λοιπόν ισχύει, το ΠΑΣΟΚ κάνει δύο τραγικά λάθη:
1. Απεπλέκει τα δικά του στελέχη που αποδεδειγμένα προλείαναν το καθεστώς των ανταλλαγών, (ας δεχθούμε ότι αυτό γίνεται βάσει κομματικής σκοπιμότητας).
2. Εάν τα στοιχεία που παραθέτει η εφημερίδα είναι αυτά βάσει των οποίων θα στηθεί η προανακριτική, τότε όχι μόνο δεν θα υπάρξει “σκαμνί”, αλλά φιάσκο ολκής. Αν δηλαδή το ΠΑΣΟΚ επιχειρηματολογήσει βάσει της κατάθεσης του μοναχού Αναστάσιου ότι ο Ρουσόπουλος “είχε μια θετική στάση απέναντι στο μοναστήρι” άρα πρέπει να μπει φυλακή, τότε δεν θα αποχωρήσει μόνο η Νέα Δημοκρατία από τη συζήτηση αλλά πιθανόν θα φύγουν και τα έδρανα!
Αυτά δε που αναγράφονται ως “επιβαρυντικά” για τον Βουλγαράκη είναι μάλλον εξοργιστικά για τον κοινό νου. Γιατί σε αυτή την χώρα έχουμε ακόμα μνήμη και θυμόμαστε τα ουρλιαχτά για τους “άνομους” λογαριασμούς της κας Πελέκη – Βουλγαράκη και τα δις που πήγαινοερχόντουσαν. Όλες αυτές οι “φοβερές” αποκαλύψεις γίνονται γαργάρα και το ΠΑΣΟΚ θα σύρει τον Βουλγαράκη επειδή “Γνώριζε ότι η έκταση της Ουρανόπολης ήταν αρχαιολογικός χώρος (σχετική καταγγελία του πρ. της 10ης εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Ταβλάκη), αλλά δεν ακύρωσε τα συμβόλαια μεταβίβασης”!! Δεν αστειευόμαστε, διαβάστε το άρθρο. Κοιτάξτε τώρα:

  • Με την ίδια λογική, θα έπρεπε να διωχθεί και ο Λιάπης, ο μετέπειτα υπουργός, που ούτε αυτός ακύρωσε τα συμβόλαια μεταβίβασης.
  • Όσοι έχουν πάρει ένα ρημάδι οικόπεδο σε αυτή τη χώρα, γνωρίζουν πως η εφορεία αρχαιοτήτων δεν ακυρώνει συμβόλαια μεταβίβασης. ΑΠΛΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΜΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΣΕΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ και έρθει η αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΠΟ για αυτοψία πριν το χτίσιμο!
  • Επειδή λοιπόν σε αυτή τη χώρα πολλοί είναι παθόντες και η κοροϊδία περισσεύει, παραθέτουμε ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Το επίμαχο του προϊσταμένου κου Ταβλάκη και ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του ΥΠΠΟ που από μόνη της, αρκεί να τινάξει την προανακριτική στον αέρα. Απολαύστε τα:

 tavlakis_small1
  response_ministry_smallΚαι πείτε μας τώρα στη Χ. Τρικούπη. Είναι δυνατόν να ετοιμάζετε προανακριτική αγνοώντας την ύπαρξη αυτού του εγγράφου; Τόσο μάγκας είναι ο Μαρκογιαννάκης; Δυστυχώς η διαλεύκανση της υπόθεσης θα πέσει στις πλάτες των μικρών κομμάτων, γιατί τα μεγάλα είτε έχουν συμφωνήσει σε συγκάλυψη ή το IQ τους είναι χαμηλότερο από τις τρέχουσες θερμοκρασίες στη Ρουμανία. Ότι και να ισχύει, κρίμα για τον τόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ