Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
Array

Κύριοι Υπουργοί, βάλτε βέτο στην τρόικα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20120714-220223.jpgΤου δημοσιογράφου Βασίλη Τσεκούρα
Πριν ξεκινήσουν ξανά οι νέες συζητήσεις για τα μέτρα, βάλτε τους ένα βέτο και πείτε τους ότι δεν ξεκινάτε καμία συζήτηση μέχρι να δουν οι ίδιοι από κοντά την κοινωνία όπως την έφτιαξαν παρέα με τα εγχώρια “φυντάνια”.
Χωρίς φρουρά και χωρίς άλλες συνοδίες, στείλτε τους για μια βόλτα στο κέντρο, στις φτωχογειτονιές, να δουν ανθρώπους να κοιμούνται σε παγκάκια, στα πεζοδρόμια, να ψάχνουν στα σκουπίδια μήπως και βρουν κάτι να φάνε!

Για να είναι τόσο σκληροί με τα μέτρα, πρέπει να δουν σε ποιους απευθύνονται. Να δουν το δημιούργημά τους. Ας περπατήσουν βράδυ μέσα στην Αθήνα να μας πουν αν θα φοβηθούν.. Αφήστε τους να μιλήσουν με τον απλό κόσμο..
Μόνο έτσι θα μπορέσετε να διαπραγματευθειτε κύριοι Υπουργοί! Δειχτε τους την πραγματική εικόνα της κοινωνίας και μετά ξεκινήστε τις διαβουλεύσεις για την επαναδιαπραγμάτευση που επικαλείστε. Φυσικά, δεν θα ήταν άσχημο να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Γιατι η ζωή δεν είναι μόνο νούμερα και στατιστικά.. Πίσω από όλα αυτά υπάρχουν ψυχές που ζουν υπό συνθήκες εξαθλίωσης χωρίς να φταίνε, αλλά παραμένουν περήφανοι…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ