Εκτός από την οικονομική, συνεχίζεται η φυσική σφαγή των πολιτών.

“Είμαστε υπό κατοχή” κραύγαζαν πολλά ΜΜ”Ε” λόγω της έλευσης του ΔΝΤ. Συμφωνούμε. Τι γίνεται όμως με την βίαιη κατοχή της χώρας από ανθρώπους που μισούν το κάθε τι περπατά και κινείται σε αυτή;
Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η ευκολία με την οποία τα “ορκς” σφάζουν και δολοφονούν πολίτες έστω και για λίγα Ευρώ. Δεν είναι μόνο τα χρήματα ο λόγος, όταν δολοφονείς μία γιαγιά για 20 Ευρώ ή πυροβολείς εν ψυχρώ ζευγάρι στον δρόμο όπως έγινε πριν λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη για να τους αρπάξεις την τσάντα.
Δε μπορείτε κύριοι των ΜΜ”Ε” να αποκρύπτετε σφαγές οικογενειών όπως αυτή που έγινε στη Σκιάθο με θύμα μία μάνα 58 χρονών και τραυματίες την 20χρονη κόρη της και τον 68χρονο πατέρα. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ και εσείς συνένοχοι.
Διαβάστε τι γράφαμε: Έχουμε πόλεμο κύριοι του Μέγκα. Οργουελικοί Αρλεκίνοι της φαινομενικής μακαριότητας.
mega
Θαυμάστε τους κλόουν του Μέγκα.

Δείτε τον ελεεινό Στραβελάκη πως κόβει το ρεπορτάζ γιατί “Δεν τον παίρνει ο χρόνος”!

Άλλη μία πολεμική ενέργεια, άλλο ένα δείγμα του μίσους που κουβαλάν αυτοί οι άνθρωποι για ότι κινείται σε αυτή τη χώρα. Εν ψυχρώ δολοφονία με πολεμικό όπλο ενός μεροκαματιάρη και τραυματισμός ενός άλλου. Γράφαμε πρόσφατα ότι Όταν κάποιος πυροβολεί με καλάσνικωφ 8χρονη μαθήτρια δημοτικού ή έγκυο εργαζόμενη γυναίκα, δεν χρειάζεται να είναι πράκτορας για να προκαλεί απέχθεια.
Δείτε τώρα πως τα καθάρματα των ΜΜ”Ε” προσπαθούν να αποκρύψουν τις θηριωδίες εναντίον του Ελληνικού λαού. Όπως άλλοτε που τα αφεντικά τους θησαύριζαν από το πλιάτσικο του χρηματιστηρίου και είχε πέσει εντολή να μην αναφέρουν τις αυτοκτονίες πολιτών για τα χαμένα τους λεφτά! Γράφει το Τρωκτικό:
Θα έπρεπε να ντρέπονται στο MEGA όλοι μαζί! Σήμερα ένας άνθρωπος πέθανε απο ληστές σε χρηματαποστολή και την είδηση την έπαιξαν πριν τον καιρό στο τέλος του δελτίου για λιγότερο απο 1 λεπτό. Ενώ ακριβώς πριν είχαν ξένες ειδήσεις άσχετες… Ντροπή σας κύριοι ανθρώπινη ζωή χάθηκε! Για όλες τις μπούρδες είχατε χρόνο για αυτόν τον άνθρωπο που χάθηκε δεν είχατε…
Απολαύστε το βίντεο της ντροπής με τα Οργουελικά καθάρματα:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5QXT-0Qx_UI&feature=player_embedded]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ