Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2020/08/Miesens.jpgΗ μεγάλη κόντρα που υπήρχε τότε ήταν μεταξύ της SIEMENS – Intracom από τη μία μεριά και της Alcatel. Η μία πλευρά εκπροσωπείτο από τη SIEMENS και από τον κύριο Σωκράτη Κόκκαλη, και η άλλη μεριά από τον κύριο Βαρδή Βαρδινογιάννη της Alcatel. Υπήρχε ένα τεράστιο μίσος και αντιπαλότητα που έφθασε σε σημείο κάποιες εποχές να αναφέρεται και η πιθανή εμπλοκή της τρομοκρατίας στο κτύπημα κατά του Βαρδή Βαρδινογιάννη από τη 17η του Νοέμβρη. Και αυτή η αντιπαράθεση πέρασε και από τον Τύπο με τα δημοσιεύματα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ του Κοκκαλίνου, και από την άλλη πλευρά με επιθέσεις κατά συμφερόντων των επιχειρήσεων Βαρδινογιάννη.
Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε τους δύο μεγάλους αντιπάλους να συμπλέουν και επιχειρηματικά και οικογενειακά. Σε γάμο που έκανε η οικογένεια Βαρδινογιάννη κάλεσε ως επίτιμο καλεσμένο τον κύριο Κόκκαλη, ενώ κάποτε κατηγορούντο μεταξύ τους. Τι έχει συμβεί και αυτό το μεγάλο πάθος του παρελθόντος έχει φθάσει σε συμφωνία; Μήπως έχουν πια μία επιχειρηματική συμφωνία να κλείσουμε αυτές τις υποθέσεις και να μη χυθεί αίμα στον πολιτικό στίβο και στον επιχειρηματικό στίβο;
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS. Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ. Έστω και αν δεν πάει κανείς στην φυλακή, τουλάχιστον θα μάθουμε ένα προς ένα τα ονόματα των επίορκων και βέβαια θα τα μάθετε και σεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ