13/06/2021

Χίτλερ: Έχουμε λάθος θρησκεία. Ο Ισλαμισμός μας πάει περισσότερο!

nazi islamΑπίστευτες αποκαλύψεις για την Ισλαμολατρεία και τις αγαστές μεθοδεύσεις μεταξύ Ναζί – Ισλαμιστών κατά τη διάρκεια παντοδυναμίας του Χίτλερ. Αυτό βέβαια δεν εκπλήσσει κανέναν αφού όσοι έχουν μελετήσει την ιστορία των “μογγόλων” της Ευρώπης, γνωρίζουν καλά τις διαχρονικές σχέσεις τους.
Από την Ιερά συμμαχία εως τον Φον Γκρούμπκωφ το 1897, τους Νεότουρκους, την επιστασία των Γερμανών στην προετοιμασία της μεγάλης σφαγής της Ασίας. Εως σήμερα με τη σφαγή των Σέρβων της Βοσνίας από τα μουσουλμανικά νεοSS, το Κοσσυφοπέδιο και έπεται συνέχεια. Διαχρονικές συμμαχίες, διαχρονικός σχεδιασμός, το Γερμανικό βαθύ κράτος και κεφάλαιο ξέρει να κάνει άριστα τη “δουλειά” του, όπως ακριβώς και οι Τούρκοι αδελφοί του.
Τα λόγια του Χίτλερ προς τον μεγάλο Μουφτή ήταν: “Έχουμε την ατυχία να έχουμε τη λάθος θρησκεία!… ο Μωαμεθανισμός θα ήταν απείρως πιο ταιριαστός στην ιδιοσυγκρασία μας!”
Φρίκη προκαλεί και η αποκάλυψη της Ναζιστικής προπαγάνδας η οποία αναμεταδίδετο στα Αραβικά ώστε να φανατίσει τους Αιγυπτίους: Εβραίοι, Έλληνες, Αρμένιοι και Γάλλοι της Αιγύπτου είναι βαριά οπλισμένοι με άφθονα πυρομαχικά! Ζητούν μάλιστα από τις Βρετανικές αρχές να στήσουν πολυβόλα στις στέγες των σπιτιών τους!
Έχετε ακόμα καμμία αμφιβολία για το ποιοί ήταν οι λευκοί τσέτες που καθοδήγησαν τον υπάνθρωπο Κεμάλ με τα “Όρκς” στις σφαγές των Γηγενών πληθυσμών;
Μήπως θέλετε να σας θυμίσουμε από που χρηματοδοτούνται οι προστάτες των εδώ “Ορκ” που ξεκληρίζουν την Ελληνική κοινωνία όπως και τους πραγματικούς εργάτες μετανάστες και πρόσφυγες;
Τις αποκαλύψεις τις έκανε ο καθηγητής ιστορίας στο πανεπιστήμιο του Μέριλαντ μετά από πολυετείς έρευνες στα αρχεία της εποχής.
Διαβάστε επίσης: Νεοναζιστικές οργανώσεις στρατολογούν ανεξέλεγκτα με την ανοχή (;) του Ελληνικού κράτους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ