Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

ΑΠΟΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΧΑΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

gapfaskeloΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΙΩΝ ΑΠΕΤΡΕΨΕ…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Διότι την πραγματική χρεοκοπία την έφερε στη ζωή και την καθημερινότητά μας από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών με τις προτεραιότητες και τις ιεραρχήσεις του.
Ήταν πρώτα απ όλα η χρεοκοπία της ελπίδας όσων έκαναν το λάθος να παρασυρθούν από τις απατηλές φανφάρες και μεγαλοστομίες του. Από τις ανέξοδες υποσχέσεις και τον ορυμαγδό του πολιτικού ψευδολογήματος που έκανε καθεστώς στην πολιτική ζωή του τόπου.
Ήταν η χρεοκοπία της εθνικής μας υπόστασης. Ο απροκάλυπτος ενδοτισμός και η βαθμιαία παραχώρηση των εθνικών μας προτεραιοτήτων με τον πλέον επίσημο και προκλητικό τρόπο.
Η εμμονή του στη χρεοκοπία των αξιών αυτού του λαού με τη νομιμοποίηση του βιασμού της κουλτούρας, του πολιτισμού, της ζωής και της καθημερινότητάς του.
Ηταν η χρεοκοπία του πολιτικού λόγου. Η μετατροπή του σε συνώνυμο της πολιτικής εξαπάτησης. Η αναγωγή της πολιτικής σε διαχειριστική υποχρέωση. Η αντικατάσταση της πολιτικής σκέψης με την υπηρεσιακή λογική χαρτογιακάδων και ανίκανων.
Ηταν η χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος, που δείχνει αμήχανο και άβουλο, άτολμο και αναποφάσιστο απέναντι στο καταστροφικό έργο του πλέον ανίκανου και επικίνδυνου θίασου που έχει πάρει στα χέρια του τα ινία αυτού του τόπου.
Ήταν τέλος η χρεοκοπία του ελληνικού λαού και των εργαζομένων, απέναντι στους οποίους έστησε ένα κράτος κοτζαμπάση μέσα σε λίγες μόλις νύχτες για να απομυζήσει τον ιδρώτα του.
Και τώρα έρχεται να ανοίξει την πόρτα στη συμμορία των λύκων με στόχο την απόλυτη καταδυνάστευση του λαού μας, του μέλλοντος της χώρας μας, της αναπτυξιακής της προοπτικής, της ικανότητάς της να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον.
Υπάρχει όμως και μια χρεοκοπία την οποία όντως απέτρεψε.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ >>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/04/blog-post_9295.html

ΔΗΜΟΦΙΛΗ