ΒΙΑΣΜΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

Επικοινωνία από Ερευνητή.
Καζάνι που βράζει το τμήμα διακίνησης (trafficking) ανηλίκων. Μετά το ξεκαθάρισμα και την εκδίωξη καρκινωμάτων από την εποχή Ρωμαίου, η ολική αναδιάρθρωση και επάνδρωση του από τίμιους και αποφασισμένους ανθρώπους έφερε επιτυχίες οι οποίες θρυμματίζονται από “περίεργες”αποφάσεις δικαστικών υπαλληλίσκων.
σσ. Olympia.gr  Γνωρίζουμε ότι το κύκλωμα εκμετάλλευσης – δολοφονίας παιδιών έχει πολλά πλοκάμια και υψηλότατες απολήξεις. Πολύ πιο περίπλοκες από ότι μπορεί να φανταστεί ο κοινός νους. Οι εμπλεκόμενοι δράστες – πελάτες, αποτελούν το ιδεολογικό και συνειδησιακό κατακάθι της παγκόσμιας κοινότητας. Εχθροί τις ανθρωπότητας, ανήκοντες στην οικονομική και πολιτική ελίτ που τους βοηθά να αναρριχηθούν εκμετελλευόμενοι το αδίστακτο του χαρακτήρα, την έλλειψη οποιουδήποτε ήθους αλλά και τη βεβαρυμένη θέση τους σε περίπτωση που θελήσουν να απεμπλακούν.
Για την Ευρώπη, τα βαλκάνια αποτελούν βασικό τροφοδότη (το Κόσσοβο είναι κέντρο διακίνησης εδώ και μια δεκαετία με κύρια θύματα παιδιά αθιγγάνων). Στη χώρα μας με την ενεργοποίηση του amber alert αλλά και τις συντονισμένης δράσης είναι πολύ δύσκολο να απειληθούν παιδιά που βρίσκονται εντός επικράτειας. Τα θύματα λοιπόν εισάγονται από τις γειτονικές χώρες, κυρίως Αλβανία, πολλές φορές κατόπιν παραγγελίας.
Οι δύο τελευταίες περιπτώσεις (Ορεστιάδα – Αθήνα), γεννούν πολλά ερωτηματικά και υποψίες για τη δράση δικαστικών που και στις δύο περιπτώσεις απελευθέρωσαν ύποπτο και δράστη αντίστοιχα. Για την περίπτωση του Σύρου, η μονάδα αναγκάστηκε να επέμβει για να σώσει τη ζωή του ανήλικου κοριτσιού που κρατείτο. Ο Σύρος κατά περίεργο τρόπο, γνώριζε την επικείμενη δίωξη και πρόλαβε να “εξαφανίσει” θύμα και συνεργούς. Το κορίτσι σώθηκε αλλά ο βιαστής και έμπορος παιδιών αφέθηκε ελεύθερος (!). Σε αντίθεση βεβαίως με τον Αλβανό “γυναικολόγο” που πριν χρόνια οδηγήθηκε άμεσα στη φυλακή. Αυτός όμως δρούσε ανεξάρτητος και το πελατολόγιο του ήταν αλλοδαποί, δεν άνηκε στο κύριο κύκλωμα.
Για την Ορεστιάδα δεν θα πούμε τίποτε, επίκεινται εξελίξεις. Για το Σύρο και τη συμμορία όμως, υπάρχει μεγάλη αντίδραση εσωτερικά, ιδιαίτερα από αυτούς που ανέκριναν το κορίτσι και άκουσαν τρομακτικά στοιχεία για τους “πελάτες” και τη δράση τους. Και σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ θα σταματήσουν, όσα κυκλώματα και αν χρειαστεί να τσακίσουν. Εμπρός ή πίσω από τις έδρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ