Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
Array

Κύριε Υπουργέ; Τι σχέσεις είναι αυτές;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1 fimotroThe Communicator
Κύριε υπουργέ από πού ξέρετε τον κύριο Σοφοκλέους  (ΔΣ της Vodafone ) και τον βάλατε στο διοικητικό συμβουλεύω του ΟΠΑΠ: Μάλλον από το γραφείο του κυρίου Γαβριηλιδη της EGOHN ZENHDER όπου είχατε δουλέψει κάποιο διάστημα.
Επί θητείας
Το γραφείο σας δεν έβαλε  τον κύριο Σοφοκλέους στην VODAFONE
Το γραφείο σας αυτό δεν έβαλε τον κύριο Κομνινακη στην τότε STET;
Το γραφείο σας δεν είχε στενές σχέσεις με το κύριο Κορωνια ιδιαίτερα στενές τις εποχές των υποκλοπών;
Το γραφείο σας δεν έφερε τον κύριο Μαρτιγοπουλο στη cosmote;
Το γραφείο σας δεν έφερε τον κύριο Τζαμά στην Cosmote.
Το γραφείο σας δεν έφερε τον κύριο Αιβαζη στον ΟΤΕ
To γραφείο σας δεν έστειλε τον κύριο Ιωαννίδη στην Ρουμάνια.
Η Πρώτη μεγάλη απορία.
Πως ένα γραφείο ευρέσεως στελεχών παραμένει ισχυρό και παίρνει δουλείες με τρεις διαφορετικές κυβερνήσεις και πέντε διαφορετικές διοίκησης στον ΟΤΕ Γιατί δεν μπορεί να τον κουνήσει κάνεις. Μήπως έχει να κάνει με την στενή μα παρά πολύ στενή σχέση του κυρίου Γαβριηλιδη με τον κύριο Χριστοφορακο: Θα έπρεπε να τον είχατε δει στο γραφείο αρκετές φόρες η όπως ξέρω τρώγατε συχνά μαζί οι τρεις σας.
Δεύτερη μεγάλη  απορία.
Πως το ίδιο γραφείο  έχει τοποθετήσει τους δικούς του  ανθρώπους σε ΟΛΕΣ τις εταιρείες  κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα; Είναι δυνατόν. Ξέρουμε ότι είναι ένα καλό γραφείο και μέχρι στιγμής μάλλον δεν θα λέγαμε τίποτα αλλά όταν μάθαμε ότι ο κύριος Ζαρκαλιος που είναι Δ.Σ της WIND είναι ανιψιός του κυρίου Κορωνια και τον έβαλε στη θέση αυτή ο Sawiris μετά από ΔΙΚΙΑ σας πρόταση τα ερωτηματικά πλήθυναν.
Κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει..
ΥΠ Δεν είμαστε  ανταγωνιστές της εταιρείας ..ούτε θα μπορούσαμε  να πάρουμε τέτοιες θέσεις
σσΟ: Σοβαρά ερωτήματα θέτει ο φίλος Communicator. Ελπίζουμε μόνο να μην έχουν σχέση με αυτό: Πως ήταν η μέρα σου Γιαβρί μ’; Λάδωσα δυό υπουργούς και δυό διοικητές αγάπη μου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ