Αυτοί δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι;
Γράφει η Ευτυχία
Σήμερα στην εξαιρετική εκπομπή του κ.Παπαδόπουλου “στην Υγειά μας” παρουσιάστηκε το μουσικό Γυμνάσιο Βόλου.
Παιδιά με καθαρά και σοβαρά πρόσωπα που λάμπαν απο υγεία και ταλέντο, τραγούδησαν και έπαιξαν Θεοδωράκη, Ξαρχάκο και άλλα υπέροχα τραγούδια. Μαζί τους, οι άξιοι καθηγητές τους και ο Σύλλογος Γονέων σε ζηλευτή αρμονία. Η φράση δε που κράτησα ήταν “Εμείς δεν κάνουμε καταλήψεις γιατί είμαστε απασχολημένοι με εκδηλώσεις”. Μέσα στην Ελλάδα του ΔΝΤ ήταν μια ελπιδοφόρα απόδειξη οτι οι Ελληνες με σωστή οργάνωση, δουλειά και πάθος μπορούνε να καταφέρουνε ακόμα και νάχουνε σχολεία. Που δεν είναι κάθόλου αυτονόητο πλέον.
Αναρωτιόμουν, λοιπόν, γιατί αυτοί οι καθηγητές που είναι δημόσιοι υπάλληλοι και που κάνουν τόσο σωστά την δουλειά τους θα έπρεπε να πληρώσουν την κρίση που σε καμμία περίπτωση δεν προκάλεσαν, με την μείωση του μισθού τους, ενώ σε οποιαδήποτε άλλη ευνομούμενη χώρα θα ανταμείβονταν και θα προάγονταν;
Φαντάζομαι οτι θα υπάρχουν αρκετοί άλλοι σαν κι αυτούς που αθόρυβα και με ευσυνειδησία κάνουν την δουλειά τους και πρέπει να εντοπισθούν και να προβληθούν.
Οσο για τον κ.Παπαδόπουλο που έχει αμφισβητηθεί πολύ για την εκπομπή του, πιστεύω οτι είναι μια απο τις λίγες περιπτώσεις όπου τα κρατικά λεφτά΄πιάσαν τόπο τα τελευταία χρόνια. Πρωτοσελιδα – Ειδήσεις