Ένταση έξω από την ΓΑΔΑ – Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να εισβάλλουν στο κτίριο (βίντεο)
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Ένταση επικράτησε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι από τους συγκεντρωμένους έξω από την ΓΑΔΑ οι οποίοι βρίσκονται εκεί σε ένδειξη συμπαράστασης στους προσαχθέντες από την εισβολή στο Πεντάγωνο. Μάλιστα κάποιοι προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο όμως απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Δεκάδες εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά που συμμετείχαν στα πρωτοφανή επεισόδια και την εισβολή στο Πεντάγωνο, οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ.
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι υπάρχουν τραυματίες και δεν τους παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Έξω από την ΓΑΔΑ βρίσκονται σε ένδειξη συμπαράστασης, εκτός από τους συναδέλφους τους, οι Πρόεδροι της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ κ.α.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=owf29zZ2q1k&feature=player_embedded]