Αγωνιώδης προσπάθεια Βενιζέλου να αλλάξει την εικόνα του! Ζητά να καταθέσει άμεσα στη Βουλή για τη λίστα Λαγκάρντ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

fb7eebaefc8e37662d03778397e45588Μετά το φιάσκο της συνέντευξής του στο Mega και το νέα αποτυχημένη εμφάνιση το πρωί στη ΝΕΤ, ο Βενιζέλος προσπαθεί να κάνει τα πάντα, μπας και αλλάξει την εικόνα του που έχει καταρρακωθεί τον τελευταίο καιρό.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων, Αναστάσιο Νεράντζη ζητά να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ.

Η επιστολή:

“Κύριε Πρόεδρε,

επειδή η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας έχει ήδη επιληφθεί – και ορθώς – του ζητήματος που έχει προκύψει με το ηλεκτρονικό υλικό που είχε δοθεί ατύπως την άνοιξη του 2010 από τη Γαλλία στην Ελλάδα για καταθέσεις Ελλήνων σε μια ελβετική τράπεζα, θεωρώ ότι είναι χρήσιμη για το έργο της Επιτροπής η ενημέρωση της απευθείας από εμένα ως πρώην Υπουργό Οικονομικών και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για όσα γνωρίζω από την περίοδο της θητείας μου στο Υπουργείο Οικονομικών για το θέμα.

Όπως ξέρετε, ζήτησα ήδη το υλικό αυτό να διαβιβασθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής γιατί μόνο η πλήρης παρουσίαση της αλήθειας μπορεί να βοηθήσει τη χώρα να βγει από τον κλοιό της δημαγωγίας και της ισοπέδωσης των πάντων σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για το μέλλον του τόπου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ευάγγελος Βενιζέλος”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ