Νέα κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

cf84cf83ceafcf80cf81ceb1cf82 cf83ceb1cebcceb1cf81ceaccf82Πρακτικές υποκατάστασης του κράτους δεν θα περάσουν, διαμηνύει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της με αφορμή τις δηλώσεις Στρατούλη για τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ και κατηγορεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι διαπράττουν έγκλημα όταν παρακινούν καταστάσεις χάρους και αναρχίας.

«Απόπειρες – και μάλιστα βίαιες – που στόχο έχουν την υποκατάσταση του κράτους, πλήττουν καίρια τη διεθνή εικόνα και τα συμφέροντα της χώρας. Τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που υποκινούν ή στηρίζουν παρόμοιες πρακτικές, ας σκεφτούν, επιτέλους, τι μπορούν να προσφέρουν και όχι τι να πάρουν από την Πατρίδα. Κάνουν λάθος εάν οραματίζονται μια Ελλάδα “ξέφραγο αμπέλι”. Διαπράττουν έγκλημα εάν παρακινούν καταστάσεις χάους και αναρχίας. Τέτοιες πρακτικές δεν θα περάσουν», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Λ. Συγγρού.

«Η προσπάθεια τρομοκράτησης και ενοχοποίησης των λαϊκών αγώνων θα πέσει στο κενό», ανταπάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι επιλέγει την «επικίνδυνη στρατηγική της έντασης και των απειλών εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ως απαραίτητο συμπλήρωμα της καταστροφικής πολιτικής που εφαρμόζει». Το «’χάος’ είναι παράγωγο της πολιτικής τους και όχι των ειρηνικών δημοκρατικών διαμαρτυριών των εργαζομένων», σχολιάζει η Κουμουνδούρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ