Τσίπρας: Η Μέρκελ έρχεται σήμερα στην Αθήνα για να στηρίξει τους Μερκελιστές της Ελλάδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

tsipras sugkentrwsiΗ δημοκρατική παράδοση της Ευρώπης δεν θα επιτρέψει να μετατραπεί ο ελληνικός λαός σε πειραματόζωο της κρίσης και η Ελλάδα σε ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο, δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από το Σύνταγμα. Δίπλα του ήταν και ο Περντ Ριξινγκερ, πρόεδρος του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς, Die Linke.

«Η κ. Μέρκελ έρχεται σήμερα στην Αθήνα για να στηρίξει τους Μερκελιστές της Ελλάδας, τον κ. Σαμαρά, τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη, που τώρα, με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της λίστας, των ανθρώπων δηλαδή που προστατεύουν όταν ο λαός γονατίζει και με τα νέα βάρβαρα μέτρα, είναι ετοιμόρροποι και κινδυνεύουν από τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση», παρατήρησε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου:

«Έρχεται να τους στηρίξει, αλλά μάλλον αυτό που καταφέρνει είναι να δώσει τη δυνατότητα στον ελληνικό λαό να δώσει ένα μήνυμα αδιαμφισβήτητο σε όλη την Ευρώπη, ότι η Ευρώπη των λαών θα νικήσει την Ευρώπη των μνημονίων και της βαρβαρότητας».

Όπως είπε, το μήνυμα που εκπέμπεται είναι ότι «η δημοκρατική παράδοση της Ευρώπης δεν θα επιτρέψει να μετατραπεί ένας ευρωπαϊκός λαός, ο ελληνικός λαός σε πειραματόζωο της κρίσης και να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο». «Θα νικήσουμε στο τέλος, γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και είμαστε περισσότεροι»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ