5/05/2021

Στιγμές ηρωϊσμού στην Συρία: 200 στρατιώτες, πολίτες (ακόμα και γυναικόπαιδα) απέκρουσαν 3,000 ισλαμοφασίστες.

Array

20121021-123751.jpg Η ηρωϊκή αντίσταση του Συριακού στρατού αλλά και αμάχων που έχουν βρει καταφύγιο στην σε οχυρό στην περιοχή Μααράτ Αλ Νουμάαν θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στον παλλαϊκό αγώνα του Συριακού λαού για την εκδίωξη των κτηνωδών εισβολέων. Σε μία από τις συχνές επιχειρήσεις των άνανδρων απογόνων του κεμάλ, το σύνολο των δυνάμεων των εισβολέων στην περιοχή επιτέθηκαν εναντίον οχυρού επιμελητείας που είχε στήσει ο Συριακός στρατός που λειτουργούσε και ως άσυλο για αμάχους που αποτελούν τα συχνότερα θύματα των εισβολέων.
Η μικρή δύναμη όμως αντί να παραδοθεί, πολέμησε ηρωϊκά προστατεύοντας ζωές και
εφόδια, καταφέρνοντας να αποκρούσει τα απάνθρωπα στίφη προκαλώντας τους μεγάλες απώλειες. Οι ενισχύσεις που κατέφθασαν έκαναν απλώς καταμέτρηση αφού οι “ηρωϊκοί” ισλαμοφασίστες που είχαν απομείνει, πέταξαν τα όπλα και εξαφανίστηκαν προς διάφορες κατευθύνσεις για να γλιτώσουν την οργή των Συρων πατριωτών.

20121021-124539.jpg Παρά ταύτα, κάποιοι όπως ο εικονιζόμενος Omar Shams Aldin, υψηλόβαθμο στέλεχος της Αλ Κάιντα, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι ο παράδεισος εκτός από παρθένες και πιλάφια, δεν διαθέτει ούτε θέσεις για μισάνθρωπα κτήνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ