Η Λέσχη των "ισχυρών"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδεοληψίες, τρόμος, παραφιλολογία. Για να τελειώνουμε με τους μύθους που αποσκοπούν στην καλλιέργεια ηττοπάθειας στον Ελληνικό λαό, δείτε πραγματικά ποιοί είναι οι “ισχυροί” και “επιφανείς” με ονοματεπώνυμο. Βλέπετε κανέναν “μπαμπούλα”;
Δεν έχουμε συμπεριλάβει τα ονόματα των πολιτικών γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε πολιτική προπαγάνδα. Επιπλέον, μόνο γέλωτα προκαλούν με τις μεθοδεύσεις τους. Ούτως ή άλλως, λίγο πολύ έχουν ακουστεί. Αυτά που βλέπετε λοιπόν είναι τα ονόματα που δεν φανταζόσασταν, δεν έχουν ακουστεί παρά μόνο τώρα τελευταία.
Κοιτάξτε τον οίστρο για τις τηλεπικοινωνίες.
Τα ονόματα των οικονομικών απευθύνεται ακριβώς σε αυτήν τους την ιδιότητα και όχι την πολιτική που απέκτησαν μεταγενέστερα.
Όσο για τον …λόρδο; Κάποια στιγμή θα τον πούμε και αυτόν για να δείτε πόσο εύκολα μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα. Αρκεί να το θέλεις και να ράψεις το στόμα σου και την κοιλιά σου. Χαρείτε τα, αποκλειστικά για εσάς.
2 cebbceb5cf83cf87ceb71Θα ακολουθήσει και η …διεθνής, που επηρεάζει άμεσα την Ελληνική ιδιαίτερα σε κάποια καυτά θέματα της επικαιρότητας. Μπίζνες φίλοι, μπίζνες ως συνήθως.
Share

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ