13/06/2021

Η (αιρετική) μας θέση: Κάποιοι ετοιμάζονται να εξαργυρώσουν τον αφανισμό του Ισραήλ.

http://messageinamatrix.files.wordpress.com/2008/03/demo7.jpg
Ποιοί είναι αυτοί; Μα οι μόνιμοι καπηλευτές της ζωής και της ύπαρξης των “λαϊκών” Εβραίων. Η ελίτ του σκοταδισμού που κατατρώει τους λαούς εξαργυρώνοντας τη σφαγή τους σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Όπως ακριβώς η άθλια ελιτ των “Ελλήνων”. Να είστε βέβαιοι ότι η “Ελληνική” ελίτ είναι πολύ χειρότερη. Η χειρότερη του πλανήτη. Το βλέπετε πίσω από κάθε Τσουκάτο, κάθε Μπόμπολα, κάθε Χριστοφοράκο, κάθε Σημίτη. Αυτή η υπερκομματική, Η Λέσχη των “ισχυρών”
Το Ελληνικό γένος (όπως και τα άλλα Γηγενή Έθνη) έχουν υποστεί συνεχείς γενοκτονίες. Από την Βακτριανή εώς τον Πόντο, από τη Μικρασία εως την Κύπρο. Πίσω από κάθε γενοκτονία λοιπόν κρυβόταν αυτή η άθλια, άπληστη “ομόφυλη” ελίτ. Αφανιζόταν ο Πόντος; Γέμιζαν σακούλια με λίρες. Αφανιζόταν ο Κυπριακός Ελληνισμός; Έτριβαν τα χέρια κάποιοι “αντιστασιακοί” στην Ουάσιγκτον. Πάντα υπήρχε και ο ανάλογος “μπαμπούλας”. Ο Οβριός, ο Αμερικάνος, ο εξωγήινος. Ποτέ οι δοσίλογοι. Ποτέ τα ντόπια καρκινώματα.
Yah3Ανατρέξτε λοιπόν στην ιστορία του Εβραϊκού έθνους. Θα δείτε και εκεί μία άθλια ελίτ. Την ίδια ελίτ που κατέσφαξε τα “δικά της παιδιά” στην λεγόμενη “εξέγερση των Μακκαβαίων” επειδή έκαναν το λάθος να “Ελληνίσουν”. Επειδή έκαναν το λάθος να μάθουν γράμματα για να ξεφύγουν από την Φαρισαϊκή τυραννία. Επειδή πήγαν στην παλαίστρα και στο θέατρο. Επειδή επέλεξαν το Ελληνικό Φως. Οι σφαγείς τους είχαν και το μακάβριο θράσος να κάνουν την επέτειο της γενοκτονίας ως “μεγάλη γιορτή”: Οι Ισραηλινοί προσπαθούν ν’ αποτινάξουν τον σκοταδισμό και η Ελλάδα …κατεβάζει το διακόπτη!
Για να μην πάμε στο ολοκαύτωμα που ήταν από τις πλέον επικερδείς business των αιώνων. Όπως ακριβώς και η σφαγή της Μικρασίας για κάποιους “Έλληνες”.
Τώρα λοιπόν, κάποιοι θεωρούν ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να εξαργυρώσουν τον αφανισμό του Ισραήλ. Ναι, το Ισραήλ έχει κάνει στυγερά εγκλήματα, απεχθή λόγω των σκοταδιστικών καταβολών της μισανθρωπίας και του περιούσιου λαού. Όμως υπάρχει και το άλλο Ισραήλ. Το Ισραήλ που γλεντά, που κάνει την αμαρτία να πηγαίνει στο θέατρο, να ακούει Ελληνική μουσική, να μελετά την ιστορία.
Υπάρει και ακόμα πιο σκληροπυρηνικό Ισραήλ: Το Ισραήλ που δεν ακρωτηριάζει τα βρέφη του, αναζητά τις ρίζες του στον Μυστρά και την Αρχαία Σπάρτη. Που ψάχνει την Ελληνικότητα του πριν τον Ακενατόν των Φαρισαίων, αμφισβητεί, πηγαίνει στα Κιμπούτζ σε μία εφαρμογή της Αγωγής.
Αυτό το Ισραήλ λοιπόν με τα καλά του και τα κακά του, μετρά της τελευταίες του στιγμές πριν το ολοκαύτωμα. Δράστες; Οι ειδικοί το είδος.
Στο σημείο αυτό οφείλουμε να αποδώσουμε τιμές σε όσους πήγαν να βοηθήσουν τους αμάχους της Γάζας. Σε όσους πήγαν ανιδιοτελώς να προσφέρουν ακόμα και τη ζωή τους στον συνάνθρωπο τους. Στους Ιρλανδούς που βάφτισαν το πλοίο τους με το όνομα της Ηρωϊδας Rachel. Στους Έλληνες και όλους τους άλλους που άφησαν τον καναπέ τους για να προσφέρουν.
Όχι όμως στην μάστιγα του πλανήτη. Είναι υπέρτατη Ύβρις να επικαλούνται οι Τούρκοι οποιονδήποτε ανθρωπισμό έναντι των Παλαιστινίων. Μετά τους Γηγενείς Έλληνες, οι Άραβες ήταν τα μεγαλύτερα θύματα της Τουρκικής μισανθρωπίας. Του κράτους – βρυκόλακα (σύμφωνα με αξιωματούχο του ΟΗΕ) που έσβησε κάθε ύπαρξη, κάθε ανάμνηση των λαών που κατέκτησε. Μεταξύ των θυμάτων, οι Παλαιστίνιοι, οι Άραβες και όλοι οι αυτοδίκαιοι, οι Γηγενείς που έσβησαν μπροστά στην Μογγολική λαίλαπα. Συγκρίνετε τα νούμερα των σφαγμένων από τους Ισραηλινούς Αράβων και των Αράβων που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους. Θα εκπλαγείτε.

BrazilianPresidentLuizInacioLuladaSilvaandTurkishPrimeMinisterRecepTayyipErdogansmileasIranianPresidentMahmoudAhmadinejadtalkstoBrazil27sForeignMinisterCelsoAmorimafterIraninkedanuclearfuel

Ρωτήστε έναν Πακιστανό Χριστιανό, γυναίκα, ανήλικο να σας πει για τον ανθρωπισμό του Πακιστάν και συγκρίνετε με την απανθρωπιά του Ισραήλ. Ρωτήστε τα ανήλικα παιδιά των Χριστιανών Κοπτών της Αιγύπτου που εν έτει 2010 απαγάγονται, βιάζονται ομαδικά και κομματιάζονται για πλάκα.
Τώρα λοιπόν η Τουρκία, έγινε πυρηνική δύναμη. Με τις ευλογίες και την ανοχή του ΓΑΠ. Έδωσαν σε έναν εγκληματία τη δύναμη να εξοντώνει και αυτό το λάθος θα το πληρώσουμε ακριβά εάν δεν το αναστρέψουμε. Αποκάλυψη! Ο Κύριος Παπανδρέου γνώριζε ότι η Τουρκία θα αποκτούσε πυρηνικά!
Με τις ευλογίες των απάνθρωπων Democrats του πλανήτη, του ΓΑΠ που βγάζει πύρινους λόγους εναντίον του Ισραήλ ενώ βοήθησε στο “Δημοκρατικό” έργο των ισλαμοναζί στο Κόσσοβο. Τους εραστές του “Πακιστανικού πολιτισμού”, τους εισαγωγείς της μισανθρωπίας στην Ελλάδα.
Το έργο που ξεκίνησε χθες, δεν θα έχει καλό τέλος εάν δεν αντιδράσουμε μαζικά και με ωριμότητα. Γιατί ο εχθρός των Φαρισαίων ομοφυλοκτόνων, των Τούρκων γενοκτόνων, των Πακιστανών μισανθρώπων, των Democrats καταστροφέων του πλανήτη, των “Ελλήνων” ελιτιστών είναι ένας: Το άσβεστο Ελληνικό Φως, που όπως και να το κάνουμε έχει δώσει ότι πιο όμορφο, ότι πιο ανθρώπινο υπάρχει στον Πλανήτη. Έχει δώσει τα μυστικά της αρμονίας με τη φύση. Τον σεβασμό στην ζωή. Τις επιστήμες που έκοψαν πελατεία από τους Ραββίνους κάθε είδους. Την Δημοκρατία που γκρέμισε τους Θεόσταλτους αυτοκράτορες. Τη γνώση που ρήμαξε τον ανθρώπινο αυτιστικό συμπλεγματισμό της “ανωτερότητας” έναντι στην φύση.
Κάποιοι θα πουν ότι κινδυνολογώ. Δείτε την ιστορία. Ποτέ η Τουρκία δεν άφησε τις στιγμές της υπεροπλίας της να πάνε χαμένες. Αυτό θα κάνει και τώρα. Είμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας, έχουμε ανεύθυνους κυβερνώντες (επαναλαμβάνουμε, ο ΓΑΠ γνώριζε ότι η Τουρκία θα αποκτούσε πυρηνικά και δεν έπραξε ΤΙΠΟΤΑ).
Πιστεύετε ότι η Τουρκία θα σταματήσει στο Τελ Αβίβ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ